A 2020-as ősz legnagyobb divat trendjei – Egyszerűek és kifinomultak

A 2020-as ősz legnagyobb divat trendjei – Egyszerűek és kifinomultak

Címlap / Stílus / Divat / A 2020-as ősz legnagyobb divat trendjei – Egyszerűek és kifinomultak / 2. oldal

Idén minden megváltozott: sok egyéb mellett a megszokott divatbemutatók is elmaradtak. De talán éppen ennek köszönhető, hogy az idei trendek ennyire egyszerűek, szépek és kifinomultak lettek.

Vagány szettek

A fiatalos, vagány stílust az idei szezonban számos formában magadra öltheted. Kezdhetjük a sort a rojtos ruhákkal, kiegészítőkkel, amik a mostani trendekben továbbra is feltűnnek, kihangsúlyozva ezzel elsősorban a nyolcvanas évek népszerű irányzatait. Jól passzol ehhez a trendhez a sok-sok bőrhatású ruha, ugyanis idén minden trendi, ami a bőrre emlékeztet – és nem csak kis felületen. Míg néhány éve kifejezetten ciki volt a bőrszoknya, vagy éppen a nadrág, addig idén ezek a darabok egyenesen kihagyhatatlannak tűnnek. Sokak számára kevésbé meredek, de egyértelműen a fiatalosabb irányzatokhoz tartozik a metálos ragyogás, amit persze könnyű testre szabni és stílushoz igazítani. A fémes csillogás nagyon kifinomult is lehet, ha pl. sejtelmesebb anyagokkal társítod, míg pillanatok alatt szexivé válhat, köszönhetően pl. egy rövidebb szabásvonalnak. 

1. Orsay, 2. AboutYou, 3. H&M, 4. H&M (háttér: Kollsd/pixabay.com)

Maszkulin hatás

Minden egyes említett őszi trend tálcán kínálja a lehetőségét annak, hogy a maszkulin hatást erősítsd a megjelenésedben, és ezt segítenek kihangsúlyozni a széles vállú, merevebb anyagú kabátok és blézerek is. Ezek gyakran nem csak anyaguknál és szabásuknál fogva erősítik ezt a hatást, hanem sok esetben válltömést is kaptak – ezzel egyúttal felidézik a kihagyhatatlan és hihetetlenül népszerű retró trendeket is. Akár nude barnákat választasz, akár bőrhatású, vagy éppen kockás ruhákkal párosítod, a maszkulin hatás garantáltan népszerű irányzatnak bizonyul az idei őszi-téli szezonban. Ha túlságosan is férfiasnak ítéled meg ezeket a darabokat, akkor viszont ott a lehetőség, hogy a puffos ujjakkal, a masnikkal, vagy éppen nőies pasztellekkel ellensúlyozd a hatást.

1. Bonprix, 2. FashionDays, 3. Answear, 4. Gomez (háttér: Kollsd/pixabay.com)

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»