Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket / 3. oldal

2020 pocsék év volt, tele nehézségekkel, de még nehezebbé tett az alábbi tíz kedvelt sztár halála.

Pécsi Ildikó

A legendás színésznő 80 évesen hagyott itt minket, mindössze pár hónappal férje, Szűcs Lajos halála után. A Tenkes kapitánya című filmmel vált országosan ismertté, mikor szépségének köszönhetően a magyar Gina Lollobrigidaként emlegették. A Jászai Mari-díjasz színművésznő egykor országgyűlési képviselőként is dolgozott. 

 

Little Richard

A Rock ’n’ roll egyik úttörője, az excentrikus Little Richard rákban hunyt el, 87 évesen. A Richard Wayne Penniman néven született fekete zenészlegenda nélkül a Rock ma nem lenne az, ami, hiszen zenéje minden ma élő rockzenésre hatással volt. Híres volt fantasztikus hangjáról és agresszív zongorajátékáról, még szörényi Levente is írt róla dalt. 

 

Gesztesi Károly

Az ország egyik legkedveltebb színésze 56 évesen hagyott itt minket. Autójában kapott szívinfarktust, a kiérkező mentősok csaknem egy órán keresztül küzdöttek életéért a Ferdinánd híd tövében, ahol a mai napig mécsesek égnek az emlékére. A színész 2016-ban talált rá a hitre és szabadult meg alkoholproblémáitól. Halálát öt gyermeke gyászolja.

 

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»