Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

2020 pocsék év volt, tele nehézségekkel, de még nehezebbé tett az alábbi tíz kedvelt sztár halála.

Benedek Tibor

A háromszoros olimpiai bajnok halála óriási veszteség és tragédia. A világklasszis vízlabdázó 47 évesen, rákbetegségben hunyt el. Posztumusz megkapta az „elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója” címet – sportág legnagyobb elismerését – ahol több ezren szavaztak rá. Felesége, a modell Epres Panni, valamint három gyermeke gyászolja.

 

Kobe Bryant

Az év egyik legnagyobb sokkja volt a 41 éves egykori profi kosaras halálhíre. Kobe és 13 lánya, Gianna egy helikopter szerencsétlenségben vesztették életüket hét másik emberrel. Kevesen tudják, hogy fantasztikus profi sportpályafutása mellett a legendás dobóhátvéd Oscar díjas filmes is volt, a Dear Basketball című animált rövidfilmet ugyanis íróként és producerként jegyezte. Feleségét és három másik lányát hagyta maga után.

 

Chadwick Boseman

A mindössze 43 éves színész halálhíre az egész világot váratlanul érte, csak közeli hozzátartozói tudták, hogy már négy éve küzd a rákkal. A Fekete Párduc című Marvel filmet sikerre vivő Boseman rengeteg fekete fiatal példaképe lett a szuperhős, T’Challa alakításával.

 

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»