Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Hírességek, akik 2020-ban hagytak el minket / 2. oldal

2020 pocsék év volt, tele nehézségekkel, de még nehezebbé tett az alábbi tíz kedvelt sztár halála.

Sean Connery

 A skót színészlegenda október 31-én álmában hunyt el, 90 évesen. Szegény családból származott, de szorgalma és tehetsége révén Hollywood egyik legfényesebb csillaga lett. Sokak szerint ő volt a legemlékezetesebb James Bond, mert olyan sármos eleganciát kölcsönzött a karakternek, amit addig senki. 

 

Naya Rivera

A tavaly év egyik legérthetetlenebb halála volt a Glee sorozat sztárja, Naya Rivera tragédiája. A gyönyörű színész-énekesnő mindössze 33 éves volt, mikor hajóbaleset áldozata lett. Halála körülményei a mai napig ismeretlenek, annyit tudunk, hogy négyéves kisfiával csónakázott, mikor ismeretlen okból vízbe esett és megfulladt. 

 

Bálint gazda

Az ország szeretett kertésze, Bálint György kerek száz évet töltött velünk és csöndben távozott. Elképesztő pályafutása több, mint ötven évet ölelt fel, több szaklap szerkesztője és tévéműsor szereplője volt, több generációt inspirált a növények iránti szeretetével. Még idős éveiben is lelkesen adott kertészeti tanácsokat Facebook oldalán.

 

Kelly Preston

A szépséges filmsztár mindössze 57 évesen hunyt el, mellrákban. Az Ikrek című filmben Arnold Schwarzenegger partnere volt, a fiatal közönség pedig egy Maroon 5 videóklipből ismerte. Családja megható Instagram üzenetben búcsúzott tőle, férjével, John Travoltával 28 éve voltak házasok, lányuk Ella 20, fiúk Benjamin mindössze 9 éves.

 

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»