2019 legdivatosabb rúzsai: találd meg a hozzád illő árnyalatot

2019 legdivatosabb rúzsai: találd meg a hozzád illő árnyalatot

Címlap / Stílus / Arc / 2019 legdivatosabb rúzsai: találd meg a hozzád illő árnyalatot

A gyönyörű, erőteljes, sötét árnyalatok éppen úgy divatban lesznek, mint a leheletfinom, természetes színek. A matt rúzsok továbbra is hódítanak, de egy enyhe csillogás is visszatér bizonyos színek esetében. De neked vajon melyik áll jól 2019 legszebb színei közül?

Az örök piros

A klasszikus vörös rúzs soha nem megy ki a divatból, és jövőre is népszerű lesz.

A fényes finish helyett továbbra is a matt árnyalatok a népszerűek, és ha a bőröd, a hajad és a szemszíned világos, de nem sápadt, akkor érdemes a kicsit narancsosabb árnyalatok között keresgélned a megfelelő színért.

Ezek a színek kicsit felmelegítik az arcodat és egy kevés bronzosítóval ragyogóvá tehetnek.

 

Akár a meggy

A mélyebb, meggypiros színű árnyalatok általában a sötétebb tónussal mutatnak igazán jól.

Ezek közül is a matt árnyalatok számítanak most különösen trendinek, a füstös szemekkel klasszikus és drámai hatást keltenek, de nem árt, ha egy kis highlightert is használsz melléjük, hogy adj egy kis fényt az arcodnak, mert különben fáradtnak, tompának tűnhet a végeredmény.

 

Érett bogyók

Ha a bőröd extrém világos, a hajad szőke vagy vörös, akkor érdemes a világosabb lilába hajló, bogyós színekkel kísérleteznek.

Az új trendeknek megfelelően akár az egész sminked lehet teljesen natúr is, és hagyhatod csak a szádat érvényesülni, de egy kevés natúr föld színnel vagy zölddel a szemhéjadon szépen kiemelheted ezt az árnyalatot, ami életre fogja kelteni az arcodat.

 

Keserű csokoládé

A sötét rúzsokból most az egészen drámai árnyalatok is divatosak.

Ha a bőröd világos, de nem fakó, a hajad és a szemed pedig barna vagy fekete, és nem ijedsz meg az erős sminkektől, próbáld ki a lilás csokoládé árnyalatokat, amelyeket nem lehet nem észrevenni.

Érdemes a sminked többi részeként is valamilyen kékes-barnás árnyalatot használni, ami felmelegíti az arcodat, ugyanakkor a drámai összhatást is szépen kiemeli.

 

Egy csepp burgundy

A melegebb bőrtónushoz passzol igazán jól ez a narancsos-barnás burgundy szín, amiket narancsos, barackos, púderes színekkel érdemes társítani, hogy a végeredmény valóban letisztult legyen.

Ha matt árnyalatot választasz, az ajkaid közepére vigyél fel egy egészen kevés áttetsző vagy világosabb árnyalatú szájfényt, ezzel optikailag teltebbnek mutathatod az ajkaidat, ami szépen engedi érvényesülni ezt az árnyalatot.

 

Hamvas rózsa

2019-ben a ’90-es években népszerű fényes, nedves felületű szájfények is visszatérnek, de sokkal kevésbé ragacsos és irizáló változatban.

Ezek a szájfények és szatén finishű rúzsok már inkább olyan hatást keltenek, mintha csak egy kis highlightert vittél volna az ajkaidra is.

Ez a selymes, rózsás árnyalat igazi jolly joker, nagyon sokaknak fog jól állni, és egy merészebb, erősebb sminkhez éppen úgy illik, mint egy szolidabb, natúr smink fénypontjának.

Érdemes beszerezni, mert valószínűleg sokat fogod használni 2019-ben.

 

A tökéletes rózsás nude

Olyan, mintha nem is viselnél rúzst, mégis egy kis hamvas, rózsás árnyalatot ad az ajkaidnak ez a nude árnyalat.

Érdemes ecsettel felvinni a pontosabb, precízebb eldolgozásért, így az ajkak körvonalai akár kontúrceruza nélkül is tökéletesek lehetnek, a végeredmény így természetesebb benyomást kelt.

Használj könnyű alapozót, ami nem nehezíti el, de ragyogóvá teszi a bőrödet, és krémes pirosítóval gondoskodj a friss, üde pírről.

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!