2018-as nagy őszi horoszkóp – Mit hoznak a következő hónapok?

2018-as nagy őszi horoszkóp – Mit hoznak a következő hónapok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2018-as nagy őszi horoszkóp – Mit hoznak a következő hónapok?

Nehéz döntések, újrakezdés, pénzügyi változások várnak egyes csillagjegyekre. Neked mit ígérnek idén őszre a csillagok?

Kos

Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek a dolgok, mert bár nem vagy egy tipikus halogató, most beleeshetsz abba a hibába, hogy valaminek nem jársz időben a végére. Ez pedig az ősz végére akár komoly problémává is tornyosulhat körülötted.

Szerelem: Válaszúthoz érkezel, de nem biztos, hogy olyan nehéz meghozni a döntést. A szíved mélyén egy ideje már pontosan tudod, hogy mit akarsz, most már csak ki kell mondanod a vágyaidat.

Karrier: A pénzügyi helyzeted elég kedvezően alakul most, de legyél óvatos a költekezéseiddel! Lehet, hogy még jobban jársz, ha az évszak végére is marad mit megforgatnod.

Bika

Az évszak változásával mintha benned is elindulna valami visszafordíthatatlan, és bár eleinte ez kicsit fájdalmasnak tűnik, végül úgy fogod érezni, hogy megkönnyebbültél. Lebegjen a cél a szemed előtt, akkor könnyebben veszed majd az akadályokat.

Szerelem: Itt az ideje az őszi nagytakarításnak a lelkedben is. Most rendet kell tenned a gondolataidban és az érzelmeidben is, hogy felkészülve és megtisztulva fogadhass mindent, amire már régóta vársz.

Karrier: Egy nehéz döntéssel találhatod szemben magadat, amit talán még nem szeretnél meghozni. Sokáig azonban nem halogathatod már ezt a dolgot, még az idén pontot kell tenned ennek az ügynek a végére, különben túl sokáig visszatart a következő lépésedtől.

Ikrek

Jóleső megkönnyebbülést hozhat ez az évszak, egy régi tehertől sikerül megszabadulnod, és friss energiáiddal úgy érezheted, semmi sem állít meg többé. Használd ki ezt a lendületet, és rendezz el néhány nagyon fontos dolgot.

Szerelem: A környezetből olyan hangok érkezhetnek, amelyek átmenetileg mintha megzavarnánk a magánéleted harmóniáját. Fontos, hogy ezeken a dolgokon ne magadban rágódj, beszélj róluk azokkal, akik érintettek, így tiszta vizet önthettek a pohárba.

Karrier: Végre olyan változások indulhatnak be a munkahelyeden, amiket te már régóta szorgalmazol. Ez lehet, hogy több feladattal, de nagyobb elismeréssel is jár, így összességében elégedett lehetsz.

Rák

Lehet, hogy ez a hónap tartogat néhány kudarcot, de ne engedd, hogy ezek elvegyék a kedved. Ha továbbra is kitartó maradsz, idővel elég embert gyűjtesz az ügyed mellé, és együttes erővel már a korábbi akadályok is ledönthetőek lesznek.

Szerelem: Biztonságra és nyugalomra vágysz, amit ez az évszak meg is ad majd neked. Lehet, hogy most nem perzselnek olyan forrón az érzelmek, de nem is biztos, hogy most éppen erre van szükséged a boldogsághoz.

Karrier: A sok és kitartó munka gyümölcse végül beérik, ami ebben az időszakban akár anyagi előnyöket is jelenthet. Benne van a levegőben egy új, anyagilag jövedelmező projekt vagy egy fizetésemelés lehetősége is.

Oroszlán

Kicsit kényelmesen vetted a nyarat, és most hirtelen úgy érzed, hogy rengeteg olyasmiről lemaradtál, amivel pedig szerettél volna foglalkozni. Ne veszíts még több időt és energiát az aggódás miatt, az ősz rengeteg lehetőséget tartogat még, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Szerelem: Sok boldog pillanatot tartogat ez az időszak, de te már valami nagyobbra készülsz. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy közösen meghozzatok egy komoly döntést a jövőtökre vonatkozóan.

Karrier: Miközben új kihívások várnak, régi feladatokat sem tudsz elengedni. Idővel azonban el kell döntened, hogy mi a fontosabb, mert túl sokáig nem lesz energiád arra, hogy két dologra is figyelj.

Szűz

Szinte tündökölsz az új évszakban, látszik, hogy ez a te időszakod, ebben a környezetben érzed jól magadat. A környezeted csak ámul rajta, hogy mennyi az energiád, és hogy mennyi mindent véghez tudsz most vinni.

Szerelem: Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hagyd, hogy a maguk medrében haladjanak a dolgok. Meglátod, hogy egy kis spontaneitás milyen jót tud tenni a romantikának.

Karrier: Nagy terveket készülsz megvalósítani, amiket nem biztos, hogy mindenki támogat. Te azonban megállíthatatlan vagy, tudod, hogy ha meglátják a végeredményt, senkinek nem lesz többé kétsége a döntésed helyessége felől.

Mérleg

Csak úgy pezseg most körülötted a levegő, annyi mindennel foglalkozol egyszerre és annyi szerepben teljesítesz. Azért vigyázz, hogy ne hajtsd túl magadat, mert az évszakváltás megterhelheti az immunrendszeredet, és hajlamosabbá válhatsz a kimerültségre.

Szerelem: Ha egy közös projekten dolgoztok, akkor most igazán megállíthatatlan páros lesztek. Arra azért vigyázzatok, hogy a romantikára is hagyjatok időt, ne csak a közös cél tartson össze benneteket.

Karrier: Jól teljesítesz a feladataidban, ezért mindenki egy kicsit többet akar belőled. Arra azért vigyázz, hogy ha már szükség van a munkádra, kérd is meg az árát, ne hagyd, hogy valahol kihasználják a lelkesedésedet.

Skorpió

Az új évszak kicsit lecsendesít, türelemre int, és ez az új, tőled szokatlan ritmus talán meglepi a környezetedet. Te azonban tudod, hogy egy nagyobb feladatra gyűjtesz most erőt, és ezért hajlandó vagy kivárni a megfelelő pillanatot.

Szerelem: Egy régi ismerős feltűnése kisebb bonyodalmat okozhat, de nem biztos, hogy ezt a helyzetet mindenki olyan súlyosnak ítéli, mint te. Hallgass azokra, akikben megbízol – lehet, hogy elefántot csinálsz a bolhából.

Karrier: Lépj egy lépést hátra, és szemléld meg onnan a dolgokat. Lehet, hogy jelenleg úgy tűnik, minden rendben van, de fontos, hogy az utad a hosszabb távú terveidnek is megfeleljen.

Nyilas

Valaki nagyon kemény tempót diktál neked, de mivel van hozzá motivációd, ezért aztán egyelőre képes vagy tartani a lépést. Arra vigyázz, hogy ne fogyjon el a lendületed, mert ha most megállsz, később már nagyon nehéz lesz mindent újrakezdeni.

Szerelem: Ne ugorj rögtön fejest valamibe, csak azért, mert az érzelmeid azt diktálják. Nem kell hagyni, hogy a múltad befolyásolja a jövődet, de egy kis óvatosság sosem árt. Élvezd ki a pillanatokat, de ne akarj egyszerre mindent, adj időt magatoknak.

Karrier: Az utolsó pillanatban sikerül elvégezned valamit, de ez még nem jelenti azt, hogy lecsúszol egy fontos lehetőségről. Máskor azonban lehet, hogy nem lesz ilyen szerencséd – érdemes ezt az évszakot az előre tervezésnek szentelni

Bak

Készen állsz egy nagy lépésre, és zavar, hogy valaki miatt várakoznod kell. Ne feledd azonban, hogy ha másokkal együttműködsz, több esélyed van a sikerre, mintha magányos harcosként járnád az utadat.

Szerelem: Próbálod megtalálni a saját hangodat, és ez nem is mindig olyan egyszerű. Fontos, hogy egy kapcsolatban is önmagad tudj maradni, de természetes, hogy valamennyire a partneredhez is alkalmazkodnod kell.

Karrier: Vágyakozón tekintesz a jövőbe, és közben észre sem veszed, hogy a jelen is micsoda lehetőségeket tartogat. Ne hagyd elszaladni az alkalmat azért, mert valami másra vársz.

Vízöntő

Egy ideje már eltervezted, hogy alakulnak a következő hónapok, de egy váratlan esemény hatására most lehet, hogy újból át kell gondolnod a lehetőségeidet. Mérlegeld, hogy az új felállás valóban van-e annyival jobb, hogy mégse lépj másik irányba.

Szerelem: Szeretnél valakinek biztonságot és bizonyosságot teremteni, de ezt csakis együtt teremthetitek meg. Ha te megteszed a szükséges lépéseket, akkor a másik is erőfeszítéseket tesz majd a közös boldogságotok érdekében.

Karrier: Egy kedvező fordulat a pénzügyi helyzeteden is javítani tud most, de fontos, hogy ezt a helyzetet a helyén kezeld. Vigyázz, nehogy hosszabban nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér!

Halak

Szeretnél lezárni valamit, amit már régóta cipelsz magaddal, és amiről azt gondoltad, mostanra már a múlt része lesz. Ha valóban készen állsz, akkor most lesz lehetőséged arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket az új, tiszta lap felé.

Szerelem: Bölcsen teszed, ha nem ugrasz rögtön fejest mindenbe, de vigyázz, mert ha túl sokáig gondolkodsz, akkor kialudhat az a tűz, aminek a melegére szükség van egy friss kapcsolat felizzításához.

Karrier: Ne késlekedj, mert ez az évszak nem csak egy, de mindjárt több lehetőséget is tartogat neked, és egyikről sem lesz érdemes lemaradni! Ez nem is lesz olyan könnyű, mert az őszi kimerültség erőt vehet rajtad, így kicsit lelassulhatsz a munkádban. Próbáld valamivel motiválni magadat, hogy jobban menjenek a dolgok.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!