2012 őszi/téli táskatrend

2012 őszi/téli táskatrend

Címlap / Stílus / Divat / 2012 őszi/téli táskatrend

A legtöbb nő a cipők mellett nagyobb mennyiségű táskát is felhalmoz. Hogy legközelebbi táska beszerző körutadon biztos divatos darabokat válassz, ismerkedj meg az idei ősz/tél táskatrendekkel!

Csöppet sem unalmas darabok

Ahogy beköszönt a rossz idő, úgy egyre több sötétebb, egyszerűbb, praktikusabb táska kerül előtérbe. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyben unalmasnak is kell lennie!
Ezt kitűnően mutatja az idei táskatrend is, hisz egyáltalán nem nevezhető átlagosnak, így a darabok kitűnő kiegészítői lehetnek öltözékünknek.
Prada, Bottega Veneta

Szőrös táskák

Való igaz, nem igazán praktikusak és nem sokoldalúak, de senki nem tagadhatja, hogy remekül néznek ki, így feledtetni tudják apróbb hiányosságaikat. Ősztől az egyik legnagyobb sláger lesz, és rengeteg stílusban megtalálhatóak már most is a boltok polcain.
Különböző színben, méretben kaphatóak, sőt, a szőr hosszúságai is igen változatos. Az állatbarátok számára természetesen műszőrméből készült darabokat is piacra dobtak, de ugyanúgy megtalálhatóak a valódiak is.
Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana

Élénk színek

Szerencsére nem kell lemondanod az élénk, vidám színekről ősztől- bár igaz, inkább a komolyabb árnyalatok dominálnak majd.
Amennyiben nem szeretnél beállni a sorba, bátran válassz feltűnő kreációkat, melyek valamennyire visszahozzák a nyár hangulatát.
Moschino, Martini

Tágas, XXL táskák

A nagy űrtartalommal bíró táskák mindig is népszerűek voltak azon nők körében, akik elfoglaltak és állandó rohanásban vannak. Tökéletes választás akkor is, ha pár napos üzleti útra mész, hiszen rengeteg fontos dolog elfér benne, így több hely marad a bőröndödben.
Már pár éve tartja magát az XXL táska a vezető trendek között, és nem úgy néz ki, hogy ez mostanában változni fog.
Martini, Byblos

Apró kézi táskák

Igen, a kontrasztok időszakát éljük. Ahogy egy időben divatos ősszel a sötét és az élénk színek, ugyanúgy szóba jöhet a hatalmas, illetve az egészen apró táska is.
Ezeket sajnos nem vihetjük mindenhova magunkkal, hiszen csupán a legfontosabb dolgaink férnek el benne, de egy randira például remek választás. Finom, kecses, nőies megjelenést kölcsönöz, ráadásul könnyű is cipelni.
DSquire, Bottega Veneta

Válltáskák

A válltáskák népszerűsége hosszú évek óta töretlen. Legyen nyár, vagy tél, a finom válltáskák mindig megtalálható a táskadivatban.
Azonban kisebb változtatásokon a legtöbbször átestek: idén például jellemzőek lesznek a geometrikus mintákkal díszített darabok, melyek most az eddigieknél kisebb méretben jelentek meg, vagy az állatmintások, de az eddig felsorolt trendek bármelyike jellemezheti a válltáskákat.
A vállpántot hordhatjuk klasszikusan a vállunkon, keresztben, de sikkesen a csuklónkra tekerve is.
Grinko, Versus

Bőr táskák

Szereted, vagy sem, a bőr hatalmas divat lesz az ősztől, és nem csak a ruhák terén. Természetesen mind a valódi, mint a műbőr megtalálható a boltokban, különböző színekben- bár a legdivatosabb a fekete lesz.
Leginkább az egyszerűbb darabok lesznek a legnépszerűbbek, így ha trendkövető vagy, mellőzd a feltűnő kreációkat. Mivel eleganciát sugallnak, így munkahelyre tökéletes választás.
Fendi, Dolce & Gabbana

Kláccs (clutch) táskák

Ha még nem is hallottál erről a táskáról, látni már biztosan láttál. Ezek azok a pattintós kapcsú, egészen apró táskák, melyeket estélyekre, partikra és egyéb társadalmi összejövetelekre hordunk. Kényelmesen elférnek a kezedben, viszont bennük már nem sok minden. A személyes irataidon kívül maximum egy mobilnak van helye.
Annak ellenére, hogy nem praktikus a mindennapokra, bulira tökéletes lehet, mivel nem zavaró. A hímzéssel, strasszkövekkel, szegecsekkel díszített kreációk a legnépszerűbbek.
Szerencsére a tervezők most is gondoskodtak arról, hogy választásunk legyen bőven táskák terén (is), és mindenki megtalálja a stílusához illőt. És ha mázlink van, még jó pár évig megmaradnak a vezető trendek között. 
Marras, Mila Schon

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!