2010-es tavaszi smink divat

2010-es tavaszi smink divat

Címlap / Stílus / Arc / 2010-es tavaszi smink divat

A legújabb szezonban az erős színek és csillogó textúrák hódítanak, ezért sminkszakértőnk érdekes irányelveket állított össze nekünk.

A khaki szemhéjfesték

A matt zöldes-barnás árnyalatú festék szinte mocskosnak hat, de egy kis csillogással nagyszerűen néz ki. Az idei szemhélyfestékekben a csillogó khaki a divat. Csak kend fel a szemhéjadra és tündökölj!

Ezüstös szemceruza

Lehet diszkrét vékony vonalban, vagy füstösen sminkelni a szemed. Ha fényes ruhával, ékszerrel hordod, vigyél fel határozott fekete tusvonalat, így megerősíted a szem vonalát.

Vörös ajkak

Ezekhez a közlekedés-megállító ajkakhoz válassz egy narancs-vörös színű rúzst szatén kivitelben, vidd fel ecsettel. Ha kicsit diszkrétebben szeretnéd viselni, vidd fel foltokban, majd kend szét ujjaddal.

Fémes lila szemfesték

Használj kékes lila szemhéjfestéket a szemhéjadon, a szem alatt pedig használj vékony vonalban folyadék állagú lila festéket. Fekete tust is használhatsz.

Sápadt csillogó szájfény

Keress egy átlátszó rózsaszínes bézs szájfényt. Ha kicsit erősebb színre vágysz, alkalmazz előtte egy natúr rózsíszín ajakrúzst, majd vidd fel a szájfényt az alsó ajkadra.

Rózsaszín arc-pirosító

A tavasszal együtt mindenütt megjennek a vidám színek. Legyen ez így az arcoddal is. Használj fukszia színű pirosítót, cukorka-rózsaszínű ajkakkal.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!