Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Így maszturbáltok ti: 5 nő osztja meg kedvenc technikáit, trükkjeit

Így maszturbáltok ti: 5 nő osztja meg kedvenc technikáit, trükkjeit

Mindenki másképp csinálja… De vajon hogyan? Ha kíváncsi vagy, nőtársaidat mi hozza izgalomba, mi juttatja el őket a csúcsra, esetleg saját magad is új megoldásokkal kísérleteznél, ne szégyenlősködj! Olvasd el, náluk mi vált be, és lehet, hogy egy életre hálás leszel magadnak ezért a cikkért!

1/5 Törülközővel

„Általában teszek egy pólót vagy törülközőt a klitoriszom és a vibrátorom közé, mert így kicsit finomabb, tompább az egész érzés, kevésbé műanyag, könnyebb azt képzelnem, hogy egy másik ember érint meg.

Ha igazán hangulatba akarok jönni, akkor még valami vállalhatatlan pornót is nézek, amit most nem részleteznék, mert tényleg kínos… De egy dolog számít, hogy működik!” (Mária, 24)

2/5 Illatokkal

„Távkapcsolatban élünk, és havonta csak egy hétvégét találkozunk, így nem tudunk olyan gyakran nemi életet élni, mint szeretnénk, legalábbis nem a hagyományos értelemben véve.

Értelemszerűen sok pikáns üzenetet küldünk egymásnak, de a telefonszex, meg persze a jó öreg maszturbáció is működik.

Szexi képeket vagy videókat is szoktunk küldeni egymásnak, de mindig hagyunk egymásnál egy pólót vagy fehérneműt is. Ha érzem rajta az illatát, az még valóságosabbá teszi az élményt, és teljesen beindít.” (Franciska, 36)

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást