Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Így maszturbáltok ti: 5 nő osztja meg kedvenc technikáit

Mindenki másképp csinálja… De vajon hogyan? Ha kíváncsi vagy, nőtársaidat mi hozza izgalomba, mi juttatja el őket a csúcsra, esetleg saját magad is új megoldásokkal kísérleteznél, ne szégyenlősködj! Olvasd el, náluk mi vált be, és lehet, hogy egy életre hálás leszel magadnak ezért a cikkért!

Törülközővel

„Általában teszek egy pólót vagy törülközőt a klitoriszom és a vibrátorom közé, mert így kicsit finomabb, tompább az egész érzés, kevésbé műanyag, könnyebb azt képzelnem, hogy egy másik ember érint meg. Ha igazán hangulatba akarok jönni, akkor még valami vállalhatatlan pornót is nézek, amit most nem részleteznék, mert tényleg kínos… De egy dolog számít, hogy működik!” (Mária, 24)

Illatokkal

„Távkapcsolatban élünk, és havonta csak egy hétvégét találkozunk, így nem tudunk olyan gyakran nemi életet élni, mint szeretnénk, legalábbis nem a hagyományos értelemben véve. Értelemszerűen sok pikáns üzenetet küldünk egymásnak, de a telefonszex, meg persze a jó öreg maszturbáció is működik. Szexi képeket vagy videókat is szoktunk küldeni egymásnak, de mindig hagyunk egymásnál egy pólót vagy fehérneműt is. Ha érzem rajta az illatát, az még valóságosabbá teszi az élményt, és teljesen beindít.” (Franciska, 36)

Olvastad már?  Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

A tökéletes vibrátorral

„Szerintem viszonylag kevesen vannak, akik hozzámennének a férfihoz, akivel az első szexuális tapasztalatukat szerezték, bár biztos van, aki igen, de én nem tudom elképzelni. Éppen ennyire elkapkodott dolog lenne leragadni az első szexjátéknál, amit kipróbáltál. A tökéletes maszturbálás kulcsa: megtalálni a tökéletes vibrátort! Keress, próbálgass, találd meg azt, ami neked igazán működik, és menj hozzá feleségül! Én hosszas keresés után találtam meg a Szent Grálomat, és ha most arra gondolok, hogy esetleg tönkre megy, és nem kapok másikat… Huh. Komolyan ideges leszek még a gondolattól is.” (Anna, 29)

A klitorisz alatt

„A nőknek abba a csoportjába tartozom, akik csak úgy tudnak elmenni, ha a klitorisz is kap egy kis figyelmet, ugyanakkor ha közvetlenül megérinti valaki más, vagy én magam, akkor az nekem valahogy túl sok… Túl intenzív lesz az érzés, és ez már csak nehezíti, hogy eljussak a csúcsra. Idővel azonban rájöttem, hogy a megfelelő vibrátort éppen a klitorisz alatt tartva pontosan annyi ingert kapok, ami segít elmenni, de még nem olyan erőteljes, hogy zavaró legyen. Ez persze hosszas kísérletezés és a megfelelő vibrátor eredménye, de ma már képes vagyok megmutatni, mi a jó nekem annak is, akivel éppen együtt vagyok. Érdemes időt szánni arra, hogy kiismerd a saját testedet.” (Angéla, 37)

Hangulatban

„Tudom, hogy van, aki néhány perc alatt lerendezi, de én szeretem megadni neki a módját, tényleg sok energiát teszek bele, hogy meglegyen a hangulat. Van külön lejátszási listám, meggyújtok pár gyertyát, veszek egy hosszú fürdőt… Lehet, hogy van, aki azt gondolja, ilyesmi csak a pornófilmekben van, de én tényleg akkor élvezem a legjobban a dolgot, ha előtte időt fordítok magamra. Különösen akkor segít ez, ha például hosszú vagy nehéz napom volt. Ilyenkor különösen jól esik szeretni magam, emlékeztetni önmagamat arra, hogy szexi és kívánatos vagyok, és a testem örömet tud adni nekem. Persze, nekem is van olyan, hogy csak néhány percem van elintézni az egészet, de mindig rájövök, hogy ezek végül nem adnak akkora örömöt és kielégülést, mint az egész estés randik önmagammal.” (Lili, 28)