A zseniális magyar találmány: a vörös fény gyógyító ereje

A zseniális magyar találmány: a vörös fény gyógyító ereje

Címlap / Életmód / Egészség / A zseniális magyar találmány: a vörös fény gyógyító ereje / 2. oldal

Fő alkalmazási területei

  • Fájdalomcsillapítás

Akut és krónikus fájdalmak esetén is hatásos. Az állapot súlyosságától függ, de valószínűleg több kezelésre lehet szükség. Várandósok számára nem feltétlenül ajánlják, elsősorban azért, mert még nem rendelkeznek elegendő információval a magzatra gyakorolt hatásáról. 

  • Gyulladáscsökkentés

Csökkenti a gyulladáskeltő faktorok mennyiségét és az oxidatív károsodást, emellett fokozza a gyulladásgátló választ. Egy kutatás szerint enyhítheti a kemoterápia mellékhatásaként jelentkező szájnyálkahártya-gyulladást, ezzel nagymértékben javítja a daganatos betegséggel küzdők életminőségét.

  • Teljesítményfokozás

Szívesen használják sportolás előtt a bemelegítés részeként és utána a regeneráció elősegítése végett. Javítja az izmok teljesítményét, fokozza az állóképességet, továbbá csökkenti a fájdalmat, az izomkárosodást és az izomláz mértékét. Sérülések elszenvedőinek pedig valódi áldás, mivel elősegíti a gyógyulást, lerövidíti a felépülés idejét, így lényegesen hamarabb térhetnek vissza. 

  • Agyi funkciók javítása

A fejen (pl.: halánték, homlok) alkalmazott PBMT javíthatja a memóriát, a koncentrációt, hangulatjavító hatású, valamint serkenti az agyi vérkeringést. Ígéretesnek találják a neurodegeneratív betegségek, a depresszió, a függőségek, az autizmus és az ADHD kezelésében. Jótékony hatású álmatlanság és alvászavarok esetén, javítja az alvásminőséget. 

  • Bőrfiatalítás

Hatékonynak bizonyult a bőr feszesítésében, a ráncok csökkentésében, megnöveli a kollagénszintézist, fokozza a mikrocirkulációt és serkenti a terápia előtt alkalmazott hatóanyagok felszívódását. 

  • Hajnövesztés

Megnöveli a hajhagymák számát, fokozza a hajnövekedést. Eredményesnek találták a hormonális hajvesztés kezelésében, nők és férfiak esetében egyaránt. 

A vörös fény terápiás alkalmazása vélhetően egyre jobban kutatott lesz a jövőben. Az eddig elért eredményei azonban elvitathatatlanok. Elérhető áron hozzáférhető és akár otthoni készülékek is beszerezhetők, amivel kényelmesen, a nap folyamán bármikor kezelhetjük magunkat. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást