Ezt viseld szilveszterkor – A legdögösebb partyruhák

Ezt viseld szilveszterkor – A legdögösebb partyruhák

Címlap / Stílus / Divat / Ezt viseld szilveszterkor – A legdögösebb partyruhák

Egy buliba vagy hivatalos, de még nem tudod, hogy miben búcsúztasd el az elmúlt évet? Összegyűjtöttünk néhány szuper-szexi ruhát, amelyben biztosan trendi és elbűvölő leszel!

Csillogj!

Szilveszterkor lehet egy kicsit feltűnőbben öltözni, ezért bátran válasszunk egy kirívó csillogós darabot, legyen az miniruha, szoknya, short vagy zakó, mellyel garantáltan nem leszünk észrevétlenek.
A színek terén a tuti befutó az arany és az ezüst, de a fekete verzió is remek választás lehet. A flitteres alapdarabodhoz párosíts ugyanolyan színű kistáskát, a kiegészítők pedig legyenek kevésbé hangsúlyosak.
1 – Mango, 23 995 Ft.
2 – Accessorize, 13 990 Ft.
3 – Luisaviaroma 137 660 Ft.
4 – Swarovski, 46 100 Ft.

Szexi miniruha

Egy merész miniruhával biztosan nagy sikert fogsz aratni, melyet a legjobb, ha egy egyszínű magassarkú cipővel párosítasz, hiszen az optikailag megnyújtja és formásabbá teszi a lábad.
 
Választhatsz klasszikus feketét, de szilveszterkor bátran lehetsz kicsit extravagánsabb is, például ebben a szezonban a fémszínű darabok nagyon divatosnak számítanak, de viselhetsz egy feltűnőbb színű miniruhát is.
1 – H&M, 12 990 Ft.
2 – Pull&Bear, 8 995 Ft.
3 – Swarovski, 39 500 Ft.
4 – Deichman, 6 990 Ft.

A kis fekete ruha

Mint ahogy a divatguru, Karl Lagerfeld is megmondta; „Senki sem lehet túl-, vagy alulöltözve, ha kis feketét visel”.
A Chanel divatház atyjának tökéletesen igaza van, hiszen a kis fekete igazi jolly joker lehet számunkra, így még szilveszterkor is viselhetjük. Válasszunk hozzá feltűnő kiegészítőket, amelyekkel feldobhatjuk és tökéletessé tehetjük az egyszerű és nagyszerű darabunkat.
1 – Mango, 12 995 Ft.
2 – Luisaviaroma, 428 270 Ft.
3 – Swarovski, 67 000 Ft.
4 – Stradivarius, 13 995 Ft.

Izgalmas rojtok

Ebben a szezonban is nagy divatnak örvendenek a rojtos szoknyák vagy ruhák, amelyek sejtelmessé teszik az összhatást.
Ha szeretnénk egy kicsit izgalmasabb ruhában köszönteni az újesztendőt, akkor válasszunk egy rojtokkal ellátott darabot, amelyben biztosan nagyon dögösek leszünk. Fekete színben a legjobb választás, de ha szeretnénk, kísérletezhetünk élénkebb árnyalatokkal is. 
1 – Mango, 6 595 Ft.
2 – Esprit, 3 700 Ft.
3 – Pull & Bear 12 995 Ft.
4 – Elizabeth and James

Szexi csipke ruha

A csipke ruha az idei év egyik legnagyobb kedvence, ami nem véletlen, hiszen egyszerre kelt szexi és romantikus benyomást.
Ha elegánsabb partyba vagyunk hivatalosabb, akkor válasszunk visszafogottabb csipkeberakásos darabot, de ha bátrabbak vagyunk és szuperszexik szeretnénk lenni, akkor számunkra az átlátszó csipke felső a nyerő.  
1 – Mango, 19 995 Ft.
2 – Stradivarius, 3 595 Ft.
3 – Reserved
4 – Accessorize, 9 950 Ft.

Hangsúlyos kiegészítők

Szilveszterkor a szokásosnál is jobban ki lehet tűnni a tömegből és csillogni, amit feltűnő kiegészítők segítségével könnyedén elérhetünk.
Egy nagyobb, hangsúlyos nyaklánc vagy egy hosszú fülbevaló, illetve egy vastagabb, csillogó karkötő remekül feldobhatja az egyébként kicsit egyhangúbb szettünket. Persze azért arra ügyeljünk, hogy kiegészítőink passzoljanak az alapdarabunkhoz.
1 – Zara, 29 995 Ft.
2 – Accessorize, 4 530 Ft.
3 – Mango, 6 995 Ft.
4 – Stradivarius, 17 995 Ft.
5 – Accessorize, 1 390 Ft.
6 – Mac

Öltözködési tippek

A legfontosabb, hogy a kiválasztott ruhában jól érezzük magunkat, hiszen lehet az bármilyen dögös, ha feszengünk benne, nem lesz jó az összhatás. Tartsuk a szemünk előtt az örökérvényű szabályt, miszerint abban nézünk ki a legjobban, amiben jól érezzük magunkat.
A cipőválasztásnál is mérlegeljünk; olyan mellett tegyük le a voksunkat, amelyben biztosan végig bírjuk táncolni az éjszakát. 
1 – Pull&Bear, 8 995 Ft.
2 – Diesel, 69 800 Ft.
3 – Mango, 3 995 Ft.
4 – Reserved
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást