Életmód / Ezotéria

Te vajon mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

Te vajon mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

Mérleg

A Mérlegek társaságát mindenki imádja, de mivel hajlamosak kissé magukba fordulni, vagy a saját dolgaikkal foglalkozni, időnként elhanyagolhatják a barátságaikat. Az is igaz, hogy bár a Mérlegeket mindenki szereti, az ő magasra tett mércéjüket csak kevesen ütik meg, és noha kedvesek is mindenkivel, csak nagyon kevés embert engednek igazán közel magukhoz.

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyesen ragaszkodnak a barátaikhoz, és tűzön vízen keresztül hajlandóak követni őket. Jellemzően gyorsan döntik el valakiről, hogy szimpatikus-e nekik vagy sem, és a véleményüket később csak nehezen változtatják meg. Akit megszeretnek, amellett kitartanak, bármi történik is, de aki elsőre nem tetszik nekik, azzal később csak ritka esetben fűzik szorosabbra a barátságot.

Nyilas

A Nyilasok számára különösen fontosak a barátok, akikért tűzön-vízen keresztül mennének. Ők maguk nagyon lojálisak, és ezt várják el a barátaiktól is, néha pedig már-már túl magas elvárásokat támasztanak velük szemben. Sajnos ráadásul hajlamosak arra, hogy nem a legmegfelelőbb emberekbe vessék a bizalmukat.

Bak

A Bakokat aki megismeri, meg is szereti, hiszen bájos és jókedvű emberek, akik viszont nem szívesen merészkednek ki a biztonságot jelentő közegükből, és a feloldódáshoz is időre van szükségük, így nem barátkoznak olyan könnyen, mint bizonyos csillagjegyek. Ugyanakkor igaz rájuk, hogy akit egyszer megszerettek, amellett a sírig kitartanak, így jellemzően kevés, de közeli és régi barátságot ápolnak.

Vízöntő

A Vízöntők jellemzően könnyen és gyorsan barátkoznak, de újdonsült kapcsolataik nem mindig tartanak ki sokáig. Van, amikor a másik fél nem mutat további érdeklődést, de az is gyakori, hogy ők csalódnak a barátaikban, és felfüggesztik a kapcsolatot. Azokkal viszont, akikkel jókat tudnak beszélgetni, sokáig barátok maradhatnak.

Halak

A Halaknak időre van szüksége ahhoz, hogy kialakítsa a baráti kapcsolatait. Új környezetben is képes jól érezni magát, és általában mások is szimpatikusnak találják már elsőre is, de neki idő kell ahhoz, hogy eldöntse valakiről, kedveli-e vagy sem. Nem adja ki magát könnyen és nem alkot elhamarkodott ítéleteket, a Halak barátságait a türelem szüli.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást