Arc / Stílus

5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

5. Beszárított haj

Hajkoronánk állapota nemcsak külsőnket határozza meg alapjaiban, de az önbizalmunkra, és ezáltal egész napi  is kihat. Ha elaludt, lenyalt hajjal kelünk, kedélyünk nem lesz olyan feldobott, mint mikor tiszta, belőtt frizurával vonulunk büszkén az utcán.

Mindez nem feltétlenül azon múlik, mennyi hajhabot vagy lakkot fújsz a fejedre, hiszen ha a természetes megjelenésre törekszel, éppen az a lényeg, hogy minél kevesebb kemikáliát használj. A tiszta, szépen beszárított haj azonban erőlködés nélkül mutat remekül és kölcsönöz neked magabiztosságot.

arkusha/depositphotos.com

+1. Klassz kiegészítő

A smink nélküli megjelenés nem feltétlenül jelenti azt, hogy teljesen csupaszon kell mutatkoznunk, hiszen főleg ilyenkor tudjuk csak igazán feldobni külsőnket egy elegáns kiegészítővel. A hajad kihangsúlyozhatod egy szép csattal vagy hajpánttal, de jól mutat a fejen egy jópofa napszemüveg is.

Egy nem túl feltűnő ékszer is belefér a természetes megjelenésbe, például egy egyszerű, finom kis fülbevaló szép kiegészítő lehet. Ne feledd, hogya smink nélkül is megnyerő külső legfontosabb tartozéka viszont továbbra is az önbizalom, hiszen attól leszel maszk nélkül is ellenállhatatlan.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást