Életmód / Ezotéria

Ez a tetoválás passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Mérleg

Ha valaki, akkor te biztos, hogy nem szeretsz egyedül lenni. Sőt, társaság nélkül mozizni vagy utazni számodra elképzelhetetlen.

Az a típus vagy, aki szereti maga mellett tudni a szerelmét vagy legjobb barátját, tesóját, mert hiszed, hogy az élet akkor szép, ha van kivel megosztani.

Ezért neked érdemes lehet közös tetkóban gondolkodni valakivel, hogy ezzel is kimutassátok egymás felé az összetartozásotokat. Egy egyenminta, ami virágokat ábrázol szuper választás lehet!

Skorpió

A legszenvedélyesebb csillagjegynek kétség kívül olyan tetoválás jár, ami jól szimbolizálja ezt a vonását. Mit szólnál például egy rózsát ábrázoló mintához?

Ez a virág remekül jelképezi a szerelmet, szenvedélyt és a vibráló kapcsolatokat, márpedig ha te együtt vagy valakivel, ez mind jelen van köztetek!

Akár fekete, akár színes változatban szeretnéd, mindkettő jól passzol hozzád.

Nyilas

Kalandor lélek vagy, aki szereti a meglepetéseket, és minden érdekel, ami csak szembejön veled.

Ha valaki, akkor te nem tudsz sokáig egy helyben ülni, sőt, mindig van kitűzve előtted egy úti cél, amit be szeretnél barangolni.

Ezért is illene hozzád egy olyan minta, ami megmutatja, mennyire spontán vagy, és hogy te igazán szeretsz utazni a világ különböző pontjain. Egy térkép vagy egy földgömb például tökéletesen megfelel a célnak.

Olvastad már?  Megbocsátasz vagy haragtartó vagy? Csillagjegyed elárulja, hogy kezeled a konfliktusokat

Bak

Szorgalmas, határozott, összeszedett személyiség vagy. Mindig szem előtt tartod a célkitűzéseidet, és ritkán lehet téged eltántorítani valamitől, amit kitűztél magad elé.

Ebből kifolyólag a tökéletes választás számodra egy gyönyörű fa motívum lehetne, ami azt jelképezi, hogy szilárd vagy, legyőzhetetlen, és jöhet bármi, te biztosan kitartasz!

Ha ez nem igazán áll hozzád közel, egy motiváló idézet is szuperül passzol hozzád!

Vízöntő

Egyedi meglátással és kreatív ötletekkel bírsz, ráadásul fontosak számodra a hagyományok, és célod, hogy segíthess másoknak.

Ha valaki annyira spirituális, mint te, érdemes egy olyan mintában gondolkodni, ami ezeket a vonásaidat tökéletesen tükrözik.

Mit szólnál például egy egyedi mandalához, ami az univerzumot szimbolizálja?

Halak

A te személyiséged olyan sokrétű, hogy igazán nem is lehet csokorba fogni.

Romantikus lélek vagy, olyan típus, akinek a szerelem nagyon fontos szerepet tölt be az életében, és imádsz a képzeletbeli világodba menekülni.

Ebből kifolyólag a pillangós minták tökéletesen visszatükröznék a személyiségedet és érdeklődési körödet!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2