Szundi, Hapci vagy Morgó? 7 férfitípus a hét törpe kapcsán

Jankovics Anna
Írta: ,
Szundi, Hapci vagy Morgó? 7 férfitípus a hét törpe kapcsán
Hófehérke törpéi bizony jól kitalált karakterek, mindegyik egy-egy férfi típust jelképez. Téged melyik típussal hozott össze a sors? Hapci bizony nem az udvariasság mintaképe, Kukával egyszerűen nem lehet vitázni, Szundi pedig végig fogja aludni gyermeke első lépteit.
Hapci

Ő az a férfi, aki pszichoszomatikusan lesz beteg, amikor szükséged lenne rá; a férfierőre vagy a férfi vállra, amin kibőgheted magad. Különös ismertetőjegye, hogy a többi férfival ellentétben magánál hordja a házi gyógyszertár felét, és nem tudod őt zavarba hozni, ha papírzsebkendőre van szükséged.
Ő az, aki hagyja, hogy ,,munkábajárós” magas sarkúban cipeld a vacsora alapanyagait a boltból hazáig, viszont a ház előtt parkoló kocsijának a kesztyűtartójában van ragtapasz, ha a cipő feltörné a sarkadat. Maszkulin tulajdonsággal bíró ápolónőknek ajánlott típus.

Kuka

Tupírozott idegrendszerű nőknek kimondottan ajánlott, mivel nem vitázik, soha. Ő az a férfi, akinek alapszókincse az ,,igen”, az ,,ühüm” és a ,,nem” szavakból áll.

Különös ismertetőjele, hogy miközben a sörét issza, szorosra zárt szájjal a környezetet vizslatja, szemei folyamatosan járnak, mint a sublótfiók, viszont az információkat a látottakról még a tüzes vas felmutatására sem hajlandó megosztani.
Fizikai veszélye az ilyen kapcsolatnak, hogy lassabb helyzetfelismerő képességei miatt nem kapja el időben a lengőajtót amikor előre enged, így nagy valószínűséggel az téged vág orrba.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?