5+1 természetes módszer, amivel megkönnyítheted a szülést

Esztergály Lilla
Írta: ,

Ha időben beveted az alábbi módszereket, nemcsak a saját, hanem születendő gyermeked helyzetét is megkönnyíted a szülőszobán. Olyan ártalmatlan, természetes praktikákat gyűjtöttünk össze, amelyek emberemlékezet óta segítik a nőket a vajúdás és a szülés során, sőt, a felmerülő komplikációk is megelőzhetők velük. Készülj fel maximálisan életed egyik legfontosabb napjára!

Töltsd fel az E-­vitamin raktáradat!

A csapból is az folyik, hogy a várandós kismama étkezzen sokoldalúan és egészségesen, azt azonban már kevesen tudják, hogy az E-­vitaminban bővelkedő fogások csökkentik a fáradtságot (jó, ha tartalékolsz az energiával a vajúdásra...), és rugalmasabbá teszik a kismedencei izmokat.

Emellett még a kellemetlen lábgörcs megelőzésére is alkalmas!

Raktározd el magadban már a szülés várható időpontját megelőző hetekben, hónapokban is az értékes tápanyagot: fogyassz sok spenótotbrokkolit, különböző magvakat és növényi olajat.

Segítő gondolatok Kép forrása: espanol.babycenter.com

Komoly támogatást tudnak nyújtani kritikus pillanatokban a megfelelő gondolatok, kimondott vagy kimondatlan szavak.

A gondolat szabad áramlásával szabad utat tudsz engedni a valós történéseknek is: vajúdás közben segítheted a tágulást, ha elképzelsz például egy könnyedén, fényesen, belülről kifelé nyíló kaput, vagy egy bimbót, ami szép lassan kibontakozik és csodás, terebélyes virág lesz belőle.

Ha ki is mondod, még könnyebb lesz: hiszen amit kimondunk, az valósággá válik.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019