Életmód / Ezotéria

Ez a te sorsod a számmisztika szerint. Számold ki te is!

Ez a te sorsod a számmisztika szerint. Számold ki te is!

Így számolj!

Írd fel a születési dátumod számjegyeit, majd ezeket add össze. A többjegyű szám számjegyeit ismét add össze, és ha még mindig több jegyű számot kapsz, akkor annak a jegyeit is add össze. Addig folytasd ezt, amíg egy jegyű számot nem kapsz.

Ha például 1983. február 18-án születtél, akkor így számolj: 1+9+8+3+0+2+1+8=32. 3+2=5, azaz a te születési számod az 5-ös.

1-es

Világos és határozott a sorsod és a küldetésed, te magad is pontosan tudod, hogy mit szeretnél. Hatalmas erő lakozik benned, ezért nem is kérdéses, hogy beteljesíted-e a céljaidat. Bármit tűztél is ki magad elé, ebben az életben garantáltan el fogod érni, amit el szerettél volna. A sorsod a siker lesz.

2-es

Ha a kettes a születési számod, akkor ebben az életben nagyon sok tanulás vár rád. Nyitottnak kell maradnod, mert ezzel válsz képessé a fejlődésre – nem szabad mereven elzárkóznod az újdonságoktól. Akkor lehetsz boldog és sikeres, ha mindig készen állsz arra, hogy megtanulj valami újat, vagy felülírd a korábbi véleményedet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

3-as

Ha a születési számod a hármas, akkor a sorsod jó eséllyel a gyógyítással fonódik össze. Ez különböző szinteken valósulhat meg: lehetsz orvos, természetgyógyász, pszichológus, de az is lehet, hogy egyszerűen csak te leszel az az ember a környezetedben, akihez mindenki bizalommal fordul, és akivel mernek a problémáikról beszélni. Így a lelki felszabaduláshoz, gyógyuláshoz kínálsz nekik utat.

4-es

Sorsod másokhoz köt, az a feladatod, hogy egy közösséget összetarts, hogy a közös pont legyél valakik életében. Ez azonban nem csak őket segíti, vagyis a sorsod nem csupán arra kötelez, hogy híd legyél mások között. Ez a kötelék a te fejlődésedhez is nagyban hozzájárul, és segít megtalálni a saját, önálló szerepeidet is.

5-ös

Feladatod, hogy megtaláld az arany középutat és a harmóniát, és hogy el tudd kerülni a szélsőségeket. Komoly gyakorlást igényel, hogy az érzelmeiden úrrá legyél, de ha kitartasz, akkor sikerülhet beteljesítened a sorsodat. Ezzel pedig egy teljes, boldog, és mások számára is sokat adó életet élhetsz, ami különösen boldoggá tesz téged, és mindenki mást is a környezetedben.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást