Ragyogó ősz végi smink tippek, 2017-es trendek szerint

Ragyogó ősz végi smink tippek, 2017-es trendek szerint

Címlap / Stílus / Arc / Ragyogó ősz végi smink tippek, 2017-es trendek szerint

Hogy az őszi szezon végén is remekül mutass majd, érdemes ellesned néhányat a szezon aktuális sminktrendjei közül, és bátran használnod ezeket novemberben is. A szemek, az arc és a száj festéséhez is adunk néhány tippet, melyek közül kedvedre válogathatsz!

Barna ajkak

Legyen akár egészen sötét, csoki színű, vagy világosabb, a barna ajkak tarolnak ebben az időszakban.

A bőrtónusodnak megfelelően válaszd ki a hozzád passzoló árnyalatot, és ha kicsit vastagítanál az ajkaidon, egy színben hasonló kontúrceruzát is szerezz be.

A natúr, bézses, esetleg gyöngyházas csillogású világos szemsminkekkel mutat majd a legjobban!

Sötétkék szemhéj

Használj akár egy királykék szemhéjtust, akár szemhéjpúdert, az ősz végén nagyon menő lesz a sminked, ha ezzel hangsúlyozod a szemeidet.

A vékonyabb vonalakat felejtsd el, a legtrendibb a szezonban a vastagabb vonal.

Ha tust használsz, egy kis ívet azért készíthetsz, de szemhéjfesték esetén ezt el is hagyhatod majd.

Bronzos orca

Egy időre felejtsd el a babás, rózsás arcocskát, és a pirosas, narancsos, barackos árnyalatokat is kerüld: az őszel ugyanis a bronzos fényben pompázó orca az igazán divatos.

Bátran válassz csillogós, fényes festéket, és hangsúlyozd ezzel az arccsontodat.

Az alapozódat is megfelelően válaszd ki, jó, hogyha van egy szép, mézes árnyalatú alapszíne az arcodnak a bronzosításhoz.

Metálfényű szemek

Szerencsére nem kell az ünnepi szezonig várni azzal, hogy ragyoghass!

Elő a csillogó szemfestékekkel, ugyanis éppen ezeknek jött el az ideje!

A metálfényű szemsminket szinte bármilyen sötétebb árnyalatban elkészítheted, a lényeg, hogy passzoljon a szemeid színéhez.

A legtrendibb a barnás, bronzos, aranyos és a sötét, acélszürke metálfényű szemsmink, de kékes és mélyzöldes árnyalatokkal is bátran próbálkozhatsz.

Drámai tusvonal

A vékony tusvonalat felejtsd el most egy időre, hiszen a kifutókon is a drámai, vastagabb fekete vonal volt a legnépszerűbb az utóbbi időben.

Igazán sejtelmes lehet a tekinteted, ha ilyen módon kontúrozod majd a szemeidet – a smink elkészítéséhez érdemes tusecsettel és folyékony, vagy hab állagú tussal próbálkoznod.

Arra ügyelj, hogy alulra ne húzz kontúrvonalat, mert a felső vastag vonallal együtt könnyen összenyomhatja a szemedet.

Adj egy szép, natúr alapszínt a szemhéjaidnak, majd rajzold meg a vonalat, a hozzád leginkább passzoló vastagságban. Végül keretezd az egészet szempillaspirállal, és egy enyhe színt adj az arcodnak is.

Ha festenéd a szádat, akkor maximum egy nagyon natúr színt válassz az ajkaidra, különben nagyon túlzó lesz majd a sminked.

 

Piros ajkak

A piros ajkak szerencsére még mindig nem mentek ki a divatból, sokak nagy örömére! A piros rúzs öltöztet, legyen szó mattabb vagy fényesebb árnyalatról.

Az igazán égővörös színeket viszont tedd inkább el a karácsonyi szezonra, és addig használj egy kicsit visszafogottabb árnyalatot.

Ne felejtsd el, hogy egyszerre nem lehet a sminked szem- és szájhangsúlyos is, ezért maximum egy nagyon basic, nude szemsminket készíts a rúzsod mellé, de a legjobb, ha csak egy kontúrozást és egy kis szempillafestést adsz a szemeidnek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást