Életmód / Ezotéria

Pénzhoroszkóp 2021: mire számíthatsz az anyagiak terén idén?

Pénzhoroszkóp 2021: mire számíthatsz az anyagiak terén idén?

Nyilas

A mostani holtpontról az mozdíthat ki, ha valami olyasmibe fogsz, ami jelentősen megnövelheti a bevételeidet. Lehet, hogy ezért áldozatot kell hoznod, és az is lehet, hogy valami, például egy tanfolyam elvégzése, további kiadást jelent, de ha biztos vagy abban, hogy ez később behozza majd az árát, akkor ne félj belevágni a dologba!

Bak

Szeretsz a biztonságos parton maradni, és olyan döntéseket hozni, amelyek a pénzügyi helyzetedre nézve sem jelentenek különösebb kockázatot. Idén azonban lehet, hogy olyan változások következnek majd be, amelyek kimozdítanak ebből a helyzetből. Ha a kockázatvállalás közben is sikerül megőrizned a mostani helyzetedet, akkor hosszabb távon ez komolyabb pénzügyi sikerekhez vezethet.

Vízöntő

Az anyagi helyzeted fölfelé kezd ívelni az év elején, de az igazi meglepetésekre az év második felében számíthatsz. Ugyan lesz néhány jelentősebb kiadásod is, de olyan helyzetek is adódnak idén, amelyek segítségével nem csak ezeket tudod fedezni, de akár a hosszabb távú anyagi biztonságodat is garantálhatod, ha okosan használod ki őket.

Halak

Nem szeretsz kockázatot vállalni, ezért idén is inkább a biztonságos utat választod, ahol kiszámíthatod, hogy mekkora összeggel gazdálkodhatsz. Idén azonban neked kedvez a szerencse, ezért, ha nem jár túl nagy anyagi kockázattal, érdemes lehet megpróbálkozni egy régi terved megvalósításával, például egy vállalkozás elindításával, mert sikert sikerre halmozhatsz vele.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást