Életmód / Ezotéria

Pénzhoroszkóp: mire számíthatsz az anyagiak terén?

Pénzhoroszkóp: mire számíthatsz az anyagiak terén?

Kos

Nagy terveket szősz erre az évre, és ennek része az anyagi helyzeted rendbe hozása is. Sajnos rögtön az év elején közbe jöhet majd valami, ami megnehezíti az elképzeléseid realizálását, de ha nem hagyod itt elbukni a dolgot, és továbblendülsz, akkor az év végére valóban egyenesbe kerülhetsz a pénzügyeid terén és sor kerülhet egy nagyobb akvizícióra is.

Bika

A Bika régóta spórol és gyűjtöget valamire, és az idei év lehet az, amikor beváltja az összegyűjtött összeget a célra. Hozz megfontolt és alapos döntést, de ha megengedheted magadnak azt, amire vágysz, akkor ne sajnáld megadni magadnak, ne feledd, hogy a pénzed azért van, hogy elköltsd valamire, amitől jobb lesz neked!

Ikrek

Ebben az évben sokat változhat a pénzhez fűződő viszonyod, és lehet, hogy sokkal tudatosabb, megfontoltabb leszel. Ez mindenképpen jó irány, de fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt. Ha az segít, akkor kérj tanácsot a pénzügyeid kezeléséhez valaki olyantól, aki nálad jobban ért ehhez.

Rák

Néhány komolyabb kiadást tartogathat számodra ez az év, de ha a pénzedért cserébe olyasmit kapsz, amire régóta vágytál, és ami örömet okoz neked, akkor nem kell emiatt aggódnod. A mindennapi kiadásaiddal azonban igyekezz kicsit visszafogni magadat, hogy a fontosabb dolgokra jusson a keresetedből!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Ez lehet az az év, amikor, ha eddig nem tetted, meg kell tanulnod áldozatokat hoznod. Mindenre jut majd, ami igazán fontos, azt azonban, hogy mi a fontos, neked kell eldöntened. Fontos dolgokat tanulhatsz meg ebben az évben, amelyek a jövőben segítenek majd a pénzügyeid alakításában.

Szűz

Ebben az évben olyan bevételhez is juthatsz, amire nem is számítottál, és ez sokat lendíthet az anyagi helyzeteden. Tartós javulás azonban csak akkor várható, ha a szerzett összeget okosan osztod be, és nem hagyod, hogy kicsússzanak a dolgok az irányításod alól. Gazdálkodj okosan a bevételeiddel!

Mérleg

Adott a lehetőség, hogy olyan bevételeket szerezz ebben az évben, amelyek nagyban előre lendíthetik az anyagi helyzetedet, ehhez azonban meg is kell majd ragadnod ezt a lehetőséget. Ne üldögélj egy helyben, hanem cselekedj, mert így lehetőséged lesz arra, hogy az álmaid anyagi feltételeit is megteremtsd.

Skorpió

Kicsit előrelátóbbnak kell lenned idén, ha azt szeretnéd, hogy ne kelljen lemondanod a terveidről az anyagi lehetőségeid miatt. Sikerülhet egyensúlyt tartanod a bevételeid és a kiadásaid között, ehhez azonban arra van szükséged, hogy előre eltervezd, mire mennyit költesz, és mennyit teszel félre. Ha ezt papíron vezeted, és követed is a terveidet, sikeresen zárod majd az évet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

A mostani holtpontról az mozdíthat ki, ha valami olyasmibe fogsz, ami jelentősen megnövelheti a bevételeidet. Lehet, hogy ezért áldozatot kell hoznod, és az is lehet, hogy valami, például egy tanfolyam elvégzése, további kiadást jelent, de ha biztos vagy abban, hogy ez később behozza majd az árát, akkor ne félj belevágni a dologba!

Bak

Szeretsz a biztonságos parton maradni, és olyan döntéseket hozni, amelyek a pénzügyi helyzetedre nézve sem jelentenek különösebb kockázatot. Idén azonban lehet, hogy olyan változások következnek majd be, amelyek kimozdítanak ebből a helyzetből. Ha a kockázatvállalás közben is sikerül megőrizned a mostani helyzetedet, akkor hosszabb távon ez komolyabb pénzügyi sikerekhez vezethet.

Vízöntő

Az anyagi helyzeted fölfelé kezd ívelni az év elején, de az igazi meglepetésekre az év második felében számíthatsz. Ugyan lesz néhány jelentősebb kiadásod is, de olyan helyzetek is adódnak idén, amelyek segítségével nem csak ezeket tudod fedezni, de akár a hosszabb távú anyagi biztonságodat is garantálhatod, ha okosan használod ki őket.

Halak

Nem szeretsz kockázatot vállalni, ezért idén is inkább a biztonságos utat választod, ahol kiszámíthatod, hogy mekkora összeggel gazdálkodhatsz. Idén azonban neked kedvez a szerencse, ezért, ha nem jár túl nagy anyagi kockázattal, érdemes lehet megpróbálkozni egy régi terved megvalósításával, például egy vállalkozás elindításával, mert sikert sikerre halmozhatsz vele.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást