5 dekoratív radiátor burkolat, hogy a fűtőtest ne rontsa az összképet

Zabolai Margit
Írta: ,

Lássuk be: nagyon jó, hogy van. De látni attól még nem szeretjük. A radiátoroknak már csak ilyen hálátlan szerep jutott, de szerencsére a jól szellőző, mégis ízléses takarás mögül is kiválóan, sértődés nélkül láthatják el a feladatukat.

Raklappal, természetesen Kép forrása: bestheating.com

Tényleg mi is meglepődünk rajta, hogy szinte bármilyen témában keresgélünk, újra és újra szembejön a raklapnak még egy felhasználási módja.

Ha vintage vagy éppen rusztikus stílusú az otthonod, akkor ezzel a megoldással tényleg fillérekből teheted esztétikusabbá a fűtőtest megjelenését. A felső részre helyezett polccal pedig még tárolófelületet is nyersz, ahová élő virágot azért nem feltétlenül szerencsés tenni, de ma már kapni teljesen élethű hatású műnövényeket, a szárított virágok pedig külön jól fognak itt mutatni.

Vidd tovább a dizájnt Kép forrása: boligmagasinet.dk

Egy egyszerű, a célnak megfelelő dobozt kapott csak itt a radiátor, mégis milyen jól néz ki, igaz?

A trükk az, hogy a szoba berendezését, dizájnját nem vágták ketté, amikor a radiátorhoz értek, hanem egyszerűen folytatták: így a radiátor tetejére is kerültek díszek, párnák, olyan elemek, amik jól illenek a szoba többi részéhez, ráadásul fölfelé vonzzák a tekintetet, így van mire nézni a radiátor helyett.

Ha adsz alternatívát a szemnek, akkor nem a fűtőtestet fogja vizslatni.