5 sírva röhögős vígjáték, ha szereted a jó minőségű humort

Zabolai Margit
Írta: ,
5 sírva röhögős vígjáték, ha szereted a jó minőségű humort

A vígjáték sokak szemében a filmszakma mostohagyereke, pedig nem kell rögtön igénytelen és együgyű poénokra, vagy válogatott gusztustalanságokra gondolni. Az alábbi filmeket akkor is szeretni fogod, ha te más dolgokat találsz viccesnek!

Brian élete – The Life of Brian Kép forrása: subscene.com

A Monthy Python csoport fergeteges vígjátéka tényleg nem ismer semmit és senkit, amiből vagy akiből ne merne viccet csinálni! De pimaszságukat megbocsájtjuk, hiszen a görbe tükörben, amit elénk tartanak, nagyon sok olyan igazságot is meglátunk, amit egyébként nem szeretnénk észrevenni.

Ha egyszer megnézed a Brian életét, megnézed kétszer, háromszor, négyszer is, és te sem fogod tudni megállni, hogy ne idézd az olyan klasszikusokat belőle, mint a „Mit adtak nekünk a rómaiak?”, a „Mostantól szólítsatok Lorettának!”, vagy személyes kedvencemet, a „Ti mind egyéniségek vagytok!” című jelenetet.

Max Fisher a Rushmore gimnázium diákja, a Francia Klub, a Német Klub, a Sakk Klub és a Csillagvizsgáló Klub elnöke, a vívócsapat kapitánya és a retorikai önképzőkör elnöke, valamint a Max Fisher Színjátszókör igazgatója és producere, amely számára darabokat ír a rendőrségi korrupcióról, a nagyvárosi bűnözésről, a háborúról és az élet egyéb örömeiről.

Tervei hatalmasak, az Oxfordra, legrosszabb esetben a Harvardra készül, az egyetlen bökkenő csak az, hogy ő az iskola legcsapnivalóbb tanulója

Wes Anderson csodálatosan fényképezett, fantasztikus, visszafogott, mégis kikerülhetetlen humorral készített filmjén néhol hangosan hahotázol majd, de ahol nem, ott is végig mosolyogsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!