Stílus / Test

Őszi manikűrök, amiket mindenképp ki kell próbálnod!

Mutatunk néhány szuper inspirációt őszi manikűrökre, amiket neked is érdemes kipróbálnod! 

Sötétzöld, levelekkel kombinálva

A sötétzöld árnyalat remekül visszaadja az ősz hangulatát. Ha egy kivételével minden körmödet zöldre lakkozod, a gyűrűsujjadra pedig készítesz egy levélmintát, máris feldobtad az egyszínűséget. Érdemes a körmödet nude matt lakkal lefestened, erre pedig egy kicsi ecsettel vagy fogpiszkálóval rajzold meg a levelet. Utána átlátszó lakkal akár apró pöttyöket is tehetsz rá, hogy harmatos hatást érj el.

 

A galéria itt folytatódik. A következő fotóhoz lapozz egyet! >>

Az ősz színei

Ha kedveled, amikor minden körmödre más szín kerül, akkor ezt az őszies palettát imádni fogod! Válogass össze bordó, barna, okkersárga és púderszínű lakkokat, majd minden körmödet fesd másik árnyalatúra. Így egyszerűen ősziesebbé varázsolhatod a külsődet, ráadásul ha a ruháid között is vannak hasonló színűek, tökéletes lesz az összhatás.

 

A galéria itt folytatódik. A következő fotóhoz lapozz egyet! >>

Tök jó!

Ha ősz, akkor sütőtök! Amennyiben kedveled a vidám színeket és mintákat, ez a köröm biztos, hogy tetszeni fog! A körmeidet alapozd halványkék színre, majd az aljukra narancssárgával fess apró töktetőket. Ezt a műveletet egy vékony díszítőecsettel vagy fogpiszkálóval is elvégezheted. Utána barnával fess csíkokat és szárat a tökökre és már el is készültél.

 

A galéria itt folytatódik. A következő fotóhoz lapozz egyet! >>

Róka az őszi szellőben

Az előbbihez hasonló hatást érhetsz el, ha rókát és faleveleket festesz a fehér körmeidre. A barnás-narancsos árnyalatokkal fess kisebb leveleket az ujjaidra, aztán valamelyik körmödre rajzolj egy rókát is. Ehhez kell türelem, de ha van időd és energiád, megéri ezzel a cuki körömmintával próbálkozni!

 

A galéria itt folytatódik. A következő fotóhoz lapozz egyet! >>

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást