3 nőtípus, akivel lehetetlen együtt aludni – férfi szemmel

3 nőtípus, akivel lehetetlen együtt aludni – férfi szemmel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 3 nőtípus, akivel lehetetlen együtt aludni – férfi szemmel

Amitől kiráz a hideg: az „összebújva alvás”

Tapasztalataim alapján a legtöbb nő szereti az összebújva alvást, de hála istennek csak kis részük sértődik meg azon, ha a pasi erre finoman nemet mond. Persze vannak férfiak is, akik szeretik a kiskifli-nagykiflit, kézfogást, egymásra fekvést, és még el is tudnak így aludni, én azonban nem ebbe a kategóriába tartozom. Egyszerűen nem tudok lemenni gammába, ha testi kontaktusban vagyok a másikkal, és ez teljesen független attól, mennyire hevíti szívemet a szerelem tüze.

Ha jól emlékszem, egyszer sikerült így elaludnom az akkori barátnőmmel, még 15 évvel ezelőtt, de csak azért, mert annyira részeg voltam, hogy a frissen kiömlött magmán is elaludtam volna. Szegény lány aztán annyira megörült annak az éjszakának, annyira bensőségesnek találta összefonódott alvásunkat, hogy hetekig nyaggatott az ismétlésért. Hát nem sikerült…

Igazából nem tudom ennek az okát, valószínűleg köze van ahhoz, hogy Ikrek a csillagjegyem (levegő jegy), ami miatt az átlagosnál nagyobb a térigényem, szabadságvágyam. A lényeg, hogy alvás előtt lehet bármit csinálni, plug-in kommunikációt folytatni, pirospacsizni, birkózni, kiskiflizni, de ha horpasztásra kerül a sor, akkor mindenki húzódjon vissza a saját térfelére, oszt’ jóccakát!

Gagyi sorozatokat néző típus

Na, ezzel a típussal szerencsére nem volt dolgom, viszont az ezredforduló derekán több barátomnak is volt ilyen barátnője. Úgy várták az esti sorozat legújabb adását, mint sivatagon átkelő beduin az esőt.

Amikor kezdődött a „film”, kaszát-kapát eldobtak, és természetesen a szerencsétlen hapsinak is jelen kellett lennie, hiszen meg kell beszélni az aktuális eseményeket, hogy XY most éppen megcsalta ZQ-t, ezért QV kirabolta a bankot és elmenekült az országból.

Az volt a legszörnyűbb, hogy az egyik haverom végül agymosás áldozata lett, és maga is elkezdett rajongani ezért a remek sorozatért. Majdnem megfojtottam egy közös sörözés során, amikor próbált meggyőzni arról, hogy nézzem én is ezt a förtelmet.

Félreértés ne essék, szeretek én is filmet nézni este az ágyból, sőt, sorozatokat is nézek, de ezek minőségileg olyan messze vannak a gagyi magyar sorozatoktól, meg a többi agysejtgyilkos szappanoperától, mint Makó Jeruzsálemtől, és mellesleg nem magyar gyártásúak. Melegen ajánlom például a True Detective-et, a Hannibalt, a Game of Thrones-t, valamint a Black Sails-t.

Miért mindig lefekvés előtt kezdenek lelkizni a nők?

A legtöbb macsó pasival ellentétben nekem semmi gondom a lelkizéssel, hallgatni is tudok, és szívesen meg is osztom érzéseimet, gondolataimat feleségemmel, de nem feltétlenül akkor, amikor az egész napos melótól hullafáradtan beesek az ágyba este.

Tudom, hogy a legtöbb családban – főleg, ahol gyerekek is vannak – ebben a napszakban lehet érdemi beszélgetést folytatni, mert máskor egyszerűen nincs rá idő, de az agyműködésem ilyenkor már a béka feneke alatt van, így iszonyatos energiákat kell fordítanom arra, hogy a téma mélységének megfelelő figyelmet fordítsak Enikő mondandójára, és még korrekt módon reflektáljak is rá.

Ráadásul a 22-es csapdája az egész, mert ilyenkor előjönnek a párkapcsolati gondok, a gyermeknevelési nehézségek, ami amúgy is érzékeny téma, pláne, mikor az ember már alig bírja nyitva tartani a szemét. És ugye nyilván azért beszélünk ilyesmiről, hogy valami megoldásra jussunk, bár a férfinak a legtöbb esetben csak hallgatnia kéne kedvese monológját, azonban én nem bírom tartani a számat, elmondom a dolgokról a véleményem.

Ennek pedig néha az a következménye, hogy jól összeveszünk, és máris lőttek a nyugodt, pihentető alvásnak…

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást