6 nőnapi program pároddal, hogy garantáltan jól teljen a nap

6 nőnapi program pároddal, hogy garantáltan jól teljen a nap

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 6 nőnapi program pároddal, hogy garantáltan jól teljen a nap

Mint ahogy minden évben, úgy idén is megünnepli a világ a hölgyeket március 8-án, nőnap alkalmából. Egy doboz a kedvenc bonbonunkból vagy egy gyönyörű csokor illatos virág igazán kedves gesztus tud lenni, de miért ne szakíthatnánk a hagyományokkal, és tölthetnénk el idén ezt a csodálatos napot kedvesünkkel úgy, hogy garantáltan eseménydús legyen?

Mindig is szerettem a nőnapot, több okból kifolyólag is. Egyrészt, a március 8-át már a tavasszal, a természet ébredésével, a napsütötte órák számának növekedésével és az egyre több szabadtéri programlehetőséggel azonosítom. Másrészt, úgy gondolom, aktívan dolgozó feleségként, két gyermek édesanyjaként és vérbeli háziasszonyként igenis jár az évben legalább egy nap, amikor csak engem, mint nőt ünnepelnek. És még több millió női sorstársamat, hozzám hasonlóan.

Nőnap alkalmából az otthonunk mindig megtelik szebbnél szebb növénnyel és illatozó virágokkal, melyet a család férfi tagjai hoznak ajándékképpen nekem és a kislányomnak nőnapra. Az utóbbi években azonban a március 8-át nálunk átvette egy inkább kettesben programozásra való igény nálam, úgyhogy a férjemmel próbálunk minden évben hosszabb-rövidebb programlehetőségeket kitalálni – már ami a nőnapi elfoglaltságot illeti. 

Alábbi összeállításunkban 6 nőnapi programlehetőséget gyűjtöttünk össze, melyek közül legalább egyre mindenképpen látogassatok el pároddal, hogy minél emlékezetesebbé tegyétek az idei nemzetközi nőnapot saját magatok számára! Lehet, hogy egy-kettő közülük túl nyálasnak, közhelyesnek vagy giccsesnek tűnik, de elvégre mikor is legyen túláradóan romantikus és érzelgős az ember, ha nem ezen a nemes napon?

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!