Otthon / Szórakozás

Nefilimek – minden baj okozói

Nefilimek – minden baj okozói

A Biblia több helyen is említi a Nefilimeket, mint a bukott angyalok és emberek leszármazottait. Ők azok, akik nem csak elmében, hanem fizikai valójukban is hatalmasabbak voltak az embernél. Emellett szükségszerűen gonoszabbak is, hiszen az ember csak élő játékszer, tapasztalatszerzés volt számukra. Vajon léteztek Nefilimek?

A Biblia

Sok bibliai állításra azt mondták hosszú ideig, hogy csak ,,mese”. Aztán megkerült Ararát hegyén Noé bárkája. Sokáig például azt vallották a történészek, hogy nem létezett olyan király az ókorban, hogy Nabukodonozor. 
Aztán egy szép nap bebizonyosodott, hogy mégis csak létezett. Aztán ott vannak a bibliai jóslatok, melyekről egyre inkább az a véleményünk, hogy komolyan kell venni őket. Az életvitellel, egészséggel kapcsolatos dolgokról már nem is beszélek… 
Tehát, akár teszik, akár nem, a Bibliát igenis komolyan kell venni, el kell olvasni – és tudni kell jól érteni. (Nefilimekről szóló rész: Mózes I. könyve 6,4 ; Mózes IV. könyve 13,33–34; Mózes V. könyve 2,10–11) Sokan úgy gondolják, hogy Isten azért pusztította el Noé idejében az emberiséget, mert az a Nefilimek által igen gonosszá vált. 

Furcsa koponyák – hibridek?

Julio Tello archeológus 1928-ban talált egy egész temetőt Paracas-ban, melyekben furcsa koponyákra lelt. Olyan koponyákra, melynek agykoponya része furcsán megnyúlt. Vannak olyan népcsoportok, melyeknél a koponyát tudatosan torzítják ilyen nyújtott formára, gyermekkortól kezdve.

Ám a Paracas-ban talált koponyák DNS-e más, mutálódott. Térfogatuk 25 százalékkal nagyobb, és 60 százalékkal súlyosabb, mint az emberi koponya. Ezen felül a koponya falcsontja egy lemezből van, míg az emberé kettőből. 
Hajszálat is találtak, melynek DNS-e csak részben emberi. Tehát, nagyon úgy tűnik, ez vagy egy másik, vagy egy hibrid faj.

A negyedik dimenzió

Sok vallás úgy véli, Lucifer a teremtés kizárólagos jogát, a hatalmat akarta elvenni Istentől. Emiatt keveredtek bukott angyalai és az emberi faj, mely egy mutációt hozott létre. Ez az új, más DNS-el rendelkező faj lett a Nefilim. Isten viszont azért alkot tökéleteset, mert természetfeletti erejével teremt.

Amikor Isten teremtménye meghal, egyúttal feltámad a negyedik dimenzióban, ami uralja az időt, tehát végtelen, és ahol nincs a keveredés által módosult DNS, azaz a keveredés által szerzett, genetikailag kódolt gonoszság. 
Sok vallás – és egyre több tudós szerint – ez a hatalmi és teremtés harc Isten és Lucifer között még most is tart, ám a vége felé közeledik – és egy totális, a dimenziók között zajló háborúval fejeződik be.

A piramisok

Egyesek úgy vélik, hogy a piramisokat a Nefilimek építették, hiszen testi adottságaiknál, hatalmas tudásuknál fogva ők voltak ezt képesek megvalósítani. Sokan mások azt gondolják, hogy ezek a hatalmas, emberszerű lények nem isteni teremtmények, azaz ,,fentről”, a világűrből jöttek – ufonauták voltak. 

Ezt látszik alátámasztani a számos egyiptomi ábrázolás, amin az űrhajókra hasonlító tárgyak fedezhetők fel. Az egyiptomi uralkodók ,,rangja”, származása is arra utal, hogy ők bizony nem ebből a világból valók, hiszen úgy nevezik őket, hogy a napisten gyermekei.

…és megint a Bibilia

A jelenések könyve igen furcsán, szimbolikusan írja le a ,,vég” idejét, melyet sokáig egy furcsa meseszerű leírásnak tartottak. 
Az viszont mára már tényként kezelhető, hogy sorban teljesednek be a próféciák, és minél inkább előrébb haladunk az időben, annál több összefüggésre derül fény, vagy épp újabb, előremutató, jövőt megvilágító kérdés merül fel – és nem csak a szabadon gondolkodókban, vallással foglalkozókban, hanem a tudósokban is.
Bárhogyan is van, egy dologban mindenki – akár vallással, akár tudományokkal foglalkozik – hogy az emberi faj, a világ sokkal több, mint amit érzékeinkkel képesek vagyunk felfogni… illetve amit biológiai érzékeinkkel képesek vagyunk felfogni. 
Ha pedig ez így van, akkor tényleg teremthetünk  tudatunkkal, átjárhatóság van a dimenziók között, és akkor tényleg létezik örök élet, időnélküliség, folyamatos és határtalan boldogság, azaz a mennyország, ahogy Isten is…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást