Stílus / Arc

Műszempilla felrakása otthon: kövesd a profi tippeket

Soros szempilla: Tedd láthatatlanná!

Ha készen vagy az illesztéssel, nincs más dolgod, mint beleolvasztani a pillát a sminkedbe!

Ezt legegyszerűbben úgy érheted el, ha húzol egy olyan tusvonalat, ami a szempilla ragasztós részén is átfut, és eltakarja a lehetséges nyomokat.

De az is jó megoldás, ha egy sötétbarna szemhéjporral átmész a szempillatövön, természetesebbé téve a hatást. 

Tincses szempilla: Hova rakjam fel?

Nem gondolnád, de a tincses műszempilla felrakása sokaknak könnyebb, mint a sorosé, hiszen itt kisebb a ragasztani hivatott felület. A tincses szempillák vásárlásakor arra figyel, hogy minimum két méretet vegyél: én S-est és M-est szoktam (az L-est csak azoknak ajánlom, akiknek nagyon hosszú a saját pillájuk).

A felrakást a szem külső szemzugából, a nagyobb méretű tincsekkel kezdd (ezeket egyenként, egy csipesszel fogva óvatosan – szinte épphogy – mártsd bele a ragasztóba és helyezd fel), a szemed középső részénél pedig állj át az eggyel kisebb méretre. 

Sűrűség tekintetében érdemes kettesével lépkedni, tehát minden két saját szempilla után rakj egy műszempillát! 

Tincses szempilla: Egy kis spirál

Miután felillesztetted az összes tincses szempillát, várd meg, hogy a ragasztó teljesen megszáradjon, majd jöhet egy kis (óvatos!) spirálozás.

A soros pilla esetében ez a lépés kimaradt, de tincsesnél feltétlenül szükség van rá, hiszen ez esetben az a cél, hogy a szálak tökéletesen összeolvadjanak a saját pilláiddal – így senki sem fogja észrevenni, hogy csaltál egy picit! 🙂

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást