Életmód / Háztartás / Otthon / Pénz és hivatás

Ezeket vásárolják az emberek a második COVID-hullám alatt

Ezeket vásárolják az emberek a második COVID-hullám alatt

Biokandalló

A városlakók minden lehetőséget megragadnak, hogy a kijárási tilalom alatt otthonaikat kényelmesebbé és izgalmasabbá tegyék. Azok a szerencsések, aki rendelkeznek terasszal vagy egy nagyobb erkéllyel, kültéri kandallót vesznek, de azoknak sem kell a tűz melege nélkül maradniuk akik csak beltérben gondolkodhatnak, ugyanis a füstmentes verziók a szobában is hasznáhatóak. Ezekkel a bioetanollal működő, égéstermék nélküli kandallókkal meghittebb lehet minden hideg, téli este.

Pihe puha ágynemű

Most, hogy már biztos, hogy idén le kell mondanunk a karácsonyi vásári forgatagról, előadásokról és koncertekről, így az emberek az otthon töltött téli estékre készülnek. Egy bekuckózós sorozat-maraton az ágyban remek esti program, ahhoz pedig kényelmes, puha ágyneműt kíván.

Ergonomikus irodabútorok

Tavasszal minden home office-ra kényszerült dolgozó hanyatt-homlok rohant az üzletekbe íróasztalt és irodai széket venni, mostanra azonban már egyértelmű, hogy ez a felállás hosszú távú lehet, így a siettében beszerzett bútorokat kényelmesebb darabokra cseréjük. Az olyan minőségi darabok népszerűek, mint például az állítható magasságú asztalok, ergonomikus irodaszékek és lábtartók.

Multicooker, racklette grill, fondoulette és minden, ami sütő

Tavasszal a fél világ kovászt érlelt és kenyeret sütött, mostanra pedig a botcsinálta pékekből, szakácsokból és cukrászokból már igazi konyhaművésszé avanzsált emberek még sokoldalúbb konyhai eszközöket keresnek. Közös otthoni hússütés, grillezés, sajt-olvasztás, mesteri rizspárolás: a karácsonyi menük minden bizonnyal változatosak lesznek ezekkel a szuper konyhai kütyükkel.

Kávé-állomás kellékek

A távolságtartás és az otthonülés miatt a kávézókban való cseverészést vissza kell vennünk, ezért fontosabbá válik az otthoni kávé-rituálé, amihez minőségi kávéfőző és kellékek dukálnak.

Morsa Images/istockphoto.com

Lakásdekoráció

Otthonunkban egyre több időt vagyunk kénytelenek tölteni, ezért természetes, hogy minél szebbé próbáljuk varázsolni az enteriőrt. Dizájn lámpák, festmények, díszpárnák és absztrakt vázák segítenek inspiráló hellyé alakítani a lakást.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást