Életmód / Ezotéria

Milyen nők jönnek be neki? A csillagjegye is meghatározza

Szerelmes pár

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért. Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét.

Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára nem létezik nagyobb vonzerő az intelligenciánál. Ha azt látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva, akkor nyert ügyed van nála.

Miután felkeltetted az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy kitartóan fog ostromolni. Csak sziporkázz tovább, tartsd fenn az érdeklődését, mindig mutass egy kicsit többet magadból és hagyd, hogy újra és újra meglepődjön rajtad. Ahogyan szépen-lassan megismer, egyre jobban beléd szeret és képtelen lesz ellenállni neked.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám.

Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt.

Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted. Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Rák

A Rák férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akikben van valami gyermeki ártatlanság. Lehet, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés során fedezik fel egy nőben, de amint ez megtörtént, képtelenek kiverni a fejükből.

Szeretnek gondoskodni párjukról és szeretteikről, ezért ha azt látja rajtad a kiszemelted, hogy védelemre szorulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lesz melletted, hogy megóvjon. Igényli, hogy szerelme hasonló módon ragaszkodjon hozzá és ha megtalálta a számára igazit, nem fél elköteleződni.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Bak

A Bak férfiak szeretik a mértékletességet az élet számtalan területén. Mindig az arany középutat keresik, igaz ez a szerelmi életükre is. Ha egy Bak férfit néztél ki magadnak, akkor nem jó, ha túlságosan visszahúzódó vagy, de az sem, ha rámenősség jellemez.

Kedvelik a visszafogottan vonzó nőket, akikben rengeteg felfedezni való van – ők pedig készek felkutatni.

A Bak pasi értékelni fogja, ha van önálló életed, felépítetted a karrieredet, vannak hobbijaid, tele vagy álmokkal és tervekkel. Mutasd meg neki a személyiségedet, ha őszinte vagy, biztosan rabul ejted őt.

Skorpió

A Skorpió férfiak mindenben a maximalizmusra törekszenek, rendre igyekeznek a legjobb formájukat hozni, ezt pedig elvárják a partnerüktől is.

Igen magasak tehát az elvárásaik, amire érdemes számítanod, ha épp egy Skorpió férfivel kezdtél el randizni. Igazi listájuk van arról, milyen legyen a számukra fontos nő, az elsődleges tulajdonságok között szerepel az intelligencia és a kalandvágy.

Emellett nem árt, ha megmutatod neki a szexi énedet, sportos életmódot folytatsz és alapvetően független személyiség vagy.

Halak

A Halak férfi viszonylag gyakran esik szerelembe, ám erős és komoly érzelmeket csak ritkán él át. A lényeg, hogy megtalálja azt, akire igazán szüksége van.

Ha Te szeretnél lenni ez az ember, akkor nem árt, ha rendelkezel némi művészi hajlammal, ugyanis a Halak férfi is igen kedveli a különböző művészeti ágakat.

Kapcsolatotok hamar komolyra fordulhat, ugyanis az ilyen csillagjegyű pasi képes az elköteleződésre, de csakis akkor, ha érzi, megtalálta a nagy őt. Érdemes tudnod, hogy vágyik gyermekekre és él benne a vágy a családalapításra.

Nyilas

A Nyilas férfiak elsősorban olyan nőket néznek ki maguknak, akikre felnézhetnek. Mint a mágnes, úgy vonzzák őket azok nők, akik tele vannak kalandvággyal, szenvedéllyel, izgalmasak és ösztönzően hatnak másokra. Igazi csodálat fűzi őket a kiválasztotthoz, és addig nem nyugszanak, míg meg nem szerzik őt.

Ha egy Nyilas férfit választottál, beszélgess vele sokat, már az első randin áruld el neki, mi az, amiket szeretsz és mi az, amiben igazán jó vagy. Válassz izgalmas randihelyszíneket, ne hagyd, hogy unatkozzon, így garantáltan hamar leveszed a lábáról.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást