Miért nem mondja a férfi „Szeretlek”?

Miért nem mondja a férfi „Szeretlek”?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Miért nem mondja a férfi „Szeretlek”?

Tudd meg miért nem ejtette még ki azt a bizonyos „bűvös szót” – az asztrológia segítségedre lesz!

Ez azt jelenti nem is szeret?

Biztosan azon gondolkozol mi lehet a fejében, hiszen szóban még soha sem erősítette meg, hogy szeret. Vajon csak a szex miatt van veled? Esetleg fogadásból? Az a terve, hogy magába bolondít, majd összetöri szívedet?

A pasikat nehéz megfejteni. Ők már alapból nem olyan verbálisak mint a nők, és sokan abban a szellemben nőttek fel, hogy a tettek t0bbet jelentenek, mint a szavak. Tulajdoníthatják ezt a genetikának, a kultúrának, a természetnek vagy a nevelésnek, a lényegen nem változtat, hiszen te akkor is tudni szeretnéd, hogy a férfi végső állomása vagy-e vagy pedig csak egy megálló a hosszú autópályán.

Szerencsére, egy férfi csillagjegye segíthet meghatározni, hogy egy igen hallgatag típussal van dolgod, vagy pedig kihasznál. A csillagjegyek jelképezik, hogy az emberek milyen módon fejezik ki magukat. Egyesek érzelmesek, míg mások a „fejükben élnek”. Jegyek szerint csoportosítottuk őket, hogy tudd mennyi esélyed van hallani tőle „szeretlek”.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

Ezen társaságkedvelő jegyek szülöttei különbözőképpen fejezik ki szerelmüket.

Az Ikrek szerdán azt mondja szeret, de péntekig már meggondolta magát. Ő egy állhatatlan férfi és nehéz sokáig megtartani az érdeklődését.

A Mérleg férfi romantikus típus, így nem csak annyival fejezi ki szerelmét, hogy azt mondja szeret, hanem dalokkal, virágokkal, csokoládéval és elegáns éttermekbe való helyfoglalásokkal kényeztet.

A Vízöntő pedig csak annyit mond: „Szeretlek… ahogy az összes barátomat szeretem.”

Föld jegyek: Bika, Szűz és Bak

A többi jegyhez képest, a föld jegyű férfiak sokkal inkább bizonyítják tettekkel szerelmüket, mintsem szavakkal. Végül is, a föld jegyekben szülöttek materiálisabbak.

A Bika elvégzi helyetted az egyszerű feladatokat, azokat amelyek fizikai munkát követelnek.

A Bak biztosra megy és megvesz neked bármit, amit csak szeretnél.

A Szűz jegyű férfi a kivétel. Ő is megpróbál segítőkész lenni, de őt a kommunikáció bolygója, a Merkúr irányítja. Így ne lepődj meg azon, hogy szerelmét szavakba fonja, de a fogad közé szorult spenótdarabkát is szóvá teszi.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán és Nyilas

Ezek az inspiráló pasik sokkal jobban szeretik a drámát, az akciót és a kalandot, mintsem azt, hogy kifejezzék mennyire szeretnek.

Az Oroszlán, az egyetlen kivétel, szívesen fejezné ki szerelmét egy Shakespeare-i monológgal egy zsúfolt teremben.

A Nyilas átszeli veled az Appalache-hegységet is, de attól fél, hogy a „szeretlek” jelentése nem más, mint otthon ülni és tévét nézni.

A Kos csak akkor fogja azt mondani „szeretlek”, ha ellenfele akad vagy ha le kell győznie a te ellenállásod ahhoz, hogy megkapjon.

Víz jegyek: Rák, Skorpió és Halak

Ezek az érzelmes jegyek nem tehetnek róla, de szerelembe esnek – hogy mikor és hogyan, már más dolog.

A Rák jegy szülöttének nem okoz gondot a bűvös szó kiejtése, ha olyan lány vagy, akit az anyjának is bemutathat.

A Halak megpróbálja elmondani mennyire szeret, de ehelyett összezavar a metaforáival és az idézeteivel.

A Skorpió is kimondja „szeretlek”, persze csak miután felkutatta anyagi helyzetedet és kapcsolataid hálózatát.

Tehát, ha a párod nem mondja ki, amit hallani szeretnél, ismerd fel, hogy nem képes szavakba önteni érzelmeit, vagy csak túlságosan ragaszkodik szabadságához. Ne feledd, hogy a szavaknál sokkal többet ér, amit veled és érted tesz!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!