A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke? / 3. oldal

Kos és Nyilas szerelmi kompatibilitása: Erős  

A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. A Nyilas tökéletesen illik a temperamentumos Koshoz. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet.

A Kos optimizmusa és jó humora segíti leküzdeni a Nyilas érvelési kísérleteit. Kölcsönösen tisztelik egymást. Ez a kölcsönös megértés a hálószobára is vonatkozik, kedvező légkör alakulhat ki köztük. Sikeres és ajánlott kapcsolat, amely a hálószobában teljesedik ki!

Kos és Bak szerelmi kompatibilitása: Gyenge   

Nem egy reményteljes kombináció. A Kos egy nyugtalan, tüzes, lendületes egyéniség, a Bak ezzel ellenben egy álszent ember, ráadásul mindketten uralkodni akarnak. A Bak egyszerű lélek, ami a Kost nyomasztja. A Kos által vállalt kockázatoktól a Bak meborzong.

Heves veszekedések és sok személyes konfliktus vár kapcsolatukra. A Kosnak nem tetszik a Bak pesszimista félhomálya, a Bak pedig megpróbálja visszafogni a Kos lelkesedését. A Bak gyakran csak egyetlen pózban, adott időben szeret szeretkezni, a Kost ez kiábrándítja. Rövid kapcsolat vár rájuk.

Kos és Vízöntő: Közepes  

Az ő kapcsolatuk viharos és egy csomó új érzelmet hoz.

A Kos lesz az uralkodó személy, míg a Vízöntő inkább passzív marad. Ha mindkét fél megpróbál tapintatosabb és megértőbb lenni, nagy szerelem válhat ebből a különleges kapcsolatból.

A Kosnak kell tapintatosnak lennie, foglalkoznia kell a rendkívül érzelmes, álmodozó Vízöntővel. A hálószobában a Vízöntő kevésbé aktív szexuálisan, mint a domináns Kos. Gyakran a Kos önző szeretőként tekint a Vízöntőre. Ha sikerül összekovácsolódjanak, jó esély van a hosszú házasságra.

Kos és Halak: Közepes  

Általában a tüzet és vizet nem keverjük össze, mert semmi nem sül ki belőle – ebben az esetben viszont a két csillagjegy szülöttjei jól kiegészítik egymást. A Kos magabiztos és vidám, a Halak kissé félénk és érzelmes. A Kos szeret uralkodni, a Halak pedig szereti ha támaszkodhat valakire.

A Kost izgatja a Halak viselkedése a hálószobában, ezért a Halak le tudja vetkőzni félénkségét. Szexuális téren érdekes és kellemes kapcsolat vár rájuk. A tartós házasság csak akkor alakulhat ki, ha sikerül a köztük levő különbségeket előnyükre kovácsolniuk.
 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást