Otthon

10 karácsonyi frizura, ha valami igazán különlegeset szeretnél

Egyszer van egy évben karácsony, és bár az ünnep nem arról szól, hogy hogy nézel ki, vagy mi van rajtad, mégis azzal is megtisztelheted az eseményt, ha adsz a megjelenésedre, és szép frizurával várod a csillagszórók meggyújtását.

Fonat és konty egyben

A gyönyörű parkettafonás csak a tarkó alsó részéig készül el, innen pedig a tincseket már szép, elegáns kontyba foghatod.

Nagyon szolid, mégis különleges megoldás ez.

Drámai hatás

A hátul lazán kontyba fogott haj az elől szabadon hagyott tincsekkel egy karakteresebb, határozottabb sminket is hagy érvényesülni, így jó választás, ha például erős rúzst viselsz.

Lágyan omló tincsek

A haj felső rétegét kontyba fogva hagyhatod érvényesülni a szép, lágy hullámokba sütött tincseidet, miközben mégis ünnepibbé, elegánsabbá teszed a frizurádat.

Természetesen csak frissen mosott hajból az igazi!

Klasszikus loknik

A klasszikus, csigába sütött hajjal egy elegánsabb vacsorán sem lőhetsz mellé.

Formázáskor még középen válaszd el a hajad, majd ha már beszárítottad és besütötted, akkor fésüld oldalra, így azonnal kapsz egy kis extra volument a választéknál.

Olvastad már?  Ez a karácsony más, mint a többi: nem utazunk haza, és ajándék sincs a fa alatt

Izgalmas részletek

Egyszerűen keresztezheted is hátul a tincseidet, és a klasszikus frizurát néhány ünnepi kiegészítővel is érdekesebbé, izgalmasabbá teheted, nem kell feltétlenül bonyolult frizurát alkotnod ahhoz, hogy az eredmény látványos legyen.

Utolsó perces frizura

Ha nem maradt sok időd a hajaddal bíbelődni, akkor néhány tincset lazán süss be hajsütővassal, oldalt pedig készíts egy vastagabb fonatot valamilyen különlegesebb technikával, amit már rutinosan összedobsz, és készen is vagy!

Ékszert a hajba

Az egyszerű kontyot itt is a kiegészítők teszik különlegessé.

Ha olyan hajdíszt választasz magadnak, ami akár ékszernek is beillene, már nem kell azzal bajlódnod, hogy a frizurád is különleges és bonyolult legyen.

Angyalhaj

Ha a konty készítése előtt lófarokba fogod a hajadat, és ehhez egy tincs angyalhajat is hozzáfogsz, akkor a csillogó szálak szépen a konty részeivé válnak majd.

Igazi jolly joker

A ’20-es évek lágy marcell hullámaival és az oldalválasztékkal egyszerűen nem lehet mellényúlni, ha nem tudod pontosan, hogy milyen frizura illene az outfitedhez, akkor ehhez a megoldáshoz mindig bátran nyúlhatsz.

Glam a ’90-es évekből

A ’90-es évek glam modelljeit idéző hátrafésült frizura most ismét nagyon divatos, és az ünnepi alkalmakra is tökéletes választás, mert hagyja érvényesülni az arcodat, és különösen a szemeidet emeli ki, ezért hangsúlyos smink illik leginkább hozzá.

Olvastad már?  5 menő frizuratipp, ha nem volt időd hajat mosni