Azért dobtam egy fiút, mert érzelmileg teljesen kifárasztott

Azért dobtam egy fiút, mert érzelmileg teljesen kifárasztott

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Azért dobtam egy fiút, mert érzelmileg teljesen kifárasztott / 2. oldal

Húszévesen valóban dolgoztam egy gazdag, hóbortos üzletember személyi asszisztenseként, aki ugyanilyen problémás volt, de a fizetésemen kívül azért tőle még kaptam olykor egy kis elismerést is. A barátomtól? Semmit. Úgy éreztem, ő mindezt elvárja tőlem, mintha ez természetes lenne.

Egyszer elgondolkodtam, mi lenne, ha kicsit hátralépnék és külső szemlélőként nézném, hogyan boldogul nélkülem. Tényleg kíváncsi voltam, mi lenne vele. Fél napig tartottam magam, nem bírtam ki, hogy ne emlékeztessem egy fontos orvosi vizsgálatra, amire hetekkel azelőtt kapott időpontot.  

Nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok és egy főnyeremény, de az előző – és utána levő – kapcsolataimban sosem kellett ilyen szinten menedzselnem a párom életét is.

Minden este fáradtan estem be az ágyba és a saját elfoglaltságaim mellett az övéit is fejben kellett tartanom.

Amikor próbáltam beszélni vele erről, szerintem meg sem hallott, mert a videójátékot természetesen ilyen bagatell dolgok miatt nem állította meg.

Az is elég nehezen jutott el a tudatáig, amikor közöltem vele, hogy elköltözöm.

Csak kérdezgette, hogy „de hát miért, miért?” Nekem meg már nem volt kedvem elmondani századjára. Búcsúzáskor automatikusan emlékeztettem egy hétvégi legénybúcsúra, és hogy másnap fodrászhoz kell mennie, majd kiléptem az életéből. A mai napig nem érti, miért hagytam el. Néha eszembe jut az anyukája és azon mélázom, hogy szegény kapott-e azóta születésnapi köszöntést. Biztos vagyok benne, hogyha nincs egy új, gondoskodó barátnő a fia életében, akkor nem.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Huth Geri anyukája
    2021.07.21., 22:57

    Nagyon hülye lehetsz te is kislányom, mi vonzott ehhez a pasihoz? A farka? Megérdemled.

    Válasz

Írj egy hozzászólást