Azért dobtam egy fiút, mert érzelmileg teljesen kifárasztott

Azért dobtam egy fiút, mert érzelmileg teljesen kifárasztott

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Azért dobtam egy fiút, mert érzelmileg teljesen kifárasztott

Nemrég véget ért egy egyébként egész ígéretesen induló kapcsolatom, mert úgy éreztem, én sokkal több munkát ölök bele, mint a volt párom.

Ilyen – látszólag – triviális dolgokkal kezdődött, hogy például mindig én vittem ki a szemetet. Minden héten megkértem és minden héten azt mondta, hogy „jó, majd kiviszem”. És sosem vitte ki, de komolyan, egyszer sem. Egy idő után pedig már meg sem kértem, mert úgy éreztem magam, mint valami papagáj, aki mindig ugyanazt szajkózza. Egyszerűbb volt az, hogy fogom magam és megcsinálom én. Ilyenkor pedig a fejemhez vágta, hogy „de hát miért nem szóltam”. Komolyan szólnom kell, amikor látod, hogy kiömlik a szemét a szemetesből, vagy kiégett a lámpa a fürdőben?

Az anyukája születésnapjára is mindig nekem kellett emlékeznem. Szerintem előttem az anyós sosem kapott még életében szülinapi ajándékot a fiától.

Illetve most sem tőle kapta, mert mindig én vettem neki valamit és együtt adtuk át. Én megértő vagyok és én is nehezen jegyzek meg dátumokat, de azért a saját anyánk szülinapját illik tudnunk.

Kalandom egy fiúval, akit azért dobtam, mert érzelmileg teljesen kifárasztottKép forrása: avemario/depositphotos.com

A bevásárlólistát is mindig én írtam össze, soha semmit nem tett hozzá, soha nem adott ötletet, hogy mit főzzek, viszont állandóan hallgattam evés közben, hogy ő most hogy enne inkább ezt vagy azt. Ez a tulajdonsága az egyik undok nagynénémre emlékeztetett, aki soha semmi javaslatot nem tett, de mindig elsőként kritizált minden döntést.

Egy idő után rájöttem, hogy gyakorlatilag én vagyok a barátom személyi asszisztense, én menedzselem az életét, kiszolgálom és emlékeztetem mindenre, ő pedig hallgatag, de zsémbes főnökként hálálja meg nekem mindezt – a nagy semmivel.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Huth Geri anyukája
    2021.07.21., 22:57

    Nagyon hülye lehetsz te is kislányom, mi vonzott ehhez a pasihoz? A farka? Megérdemled.

    Válasz

Írj egy hozzászólást