Ez az 5 kabát típus hódít idén – Melyik a te eseted?

Ez az 5 kabát típus hódít idén – Melyik a te eseted?

Címlap / Stílus / Divat / Ez az 5 kabát típus hódít idén – Melyik a te eseted?

A vastag, tollal bélelt pufidzsekik már bekerülhetnek a szekrénybe, azonban a hűvös reggelekre nem árt, ha a ballonkabátnál vastagabb darabot választasz. Az idei kabáttrendek között vannak olyanok, amik az elmúlt években sem váltak unalmassá, de a trendek néhány évtizeddel korábbra is visszanyúlnak. Persze olyan darabok is akadnak, amiket eddig nem nagyon lehetett látni, így az igazi divatrajongók már biztos, hogy beszereztek közülük néhányat.

Ami biztos, hogy mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő darabot, annyi különböző fazon közül lehet válogatni! Az előrejelzések szerint a következő 5 kabáttípus lesz a legnépszerűbb az idei évben.

1/5. A megkötős pufikabát

A steppelt kabátok továbbrasem mennek ki a divatból, sőt új fazonnal bővültek. A derékban megkötős darabok általában az elegánsabb vonalat képviselik, így akkor is melegen maradsz, ha éppen lehűlés érkezik. Ezek a fazonok tökéletesek a rohanós hétköznapokra, ráadásul nem is szélesítenek úgy az övnek köszönhetően, mint a többi pufidzseki. Ha még karcsúbbnak szeretnél tűnni, válassz olyat, amin vastagabb az öv, ezzel optikailag homokórásabbnak tűnik majd az alakod.

 

 

2/5. A szőrmegalléros

A ’70-es éveket idéző szőrmegalléros kabátok is kezdenek ismét visszatérni a divatba. Lehet irha, bőr, vagy szövet, a lényeg a hangsúlyos galléron van, ami egy szempillantás alatt elegánsabb megjelenést kölcsönöz. Nem csak a gellérra kerülhet műszőrme, hanem a kabát ujjainak végére is. A műszőrme gallért egyébként sok üzletben külön is megvásárolhatod, így egy már meglévő kabátot is feldobhatsz vele!

 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást