Híres szexjelenetek 2

Híres szexjelenetek 2

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Híres szexjelenetek 2

Folytatjuk azoknak a filmeknek a bemutatását, melyek olyan jelenetekkel büszkélkedhetnek, amik bejuttatták őket a filmtörténelembe. Lássuk hát az erotika legszebb és leghíresebb képsorait a teljesség igénye nélkül

Prosztatamasszázs

A Cool túra című alkotás egyik legjobban sikerült figurája a Seann Williamm Scott által megformál E.L. Az egész film alatt semmi más körül nem forognak a gondolatai, mint a csajok és a szex.

Amikor aztán eléri a csúcsot, mégsem egészen úgy történik a dolog, ahogyan arra számított, vagy számítottunk.

A spermabank segítőkész, dögös nővérkéje mutatja meg számára a prosztatamasszázs gyönyöreit, amibe annyira beleszeret, hogy az alkotás végén az aktuális hölgyétől is ezt kéri.

Szörnyek keringője

Nem véletlenül szerezhette meg a film által az Oscar díjat a főszereplő színésznő, Halle Berry.

A lendületes, sodró alkotás egyik legemlékezetesebb része, amikor Berry csokoládészínű válláról lecsúsztatja a ruhát, mellyel egy jól elhelyezett vágásnak köszönhetően egy igen csak forró szexjelenetben találhatjuk magunkat.

A színésznő kétségtelenül hitelesen játssza a gyönyört.

A férfiak örömére

A Mulholland Drive egy kultikus alkotás, David Lynch egyik legjobb filmje, ami igazán nem semmi, hiszen olyan címek tartoznak a rendezőhöz, mint a Twin Peaks.
A Mulholland egyik legjobb, legalábbis a férfiak szerint mindenképpen említésre érdemes része, amikor a két gyönyörű főhősnő, Naomi Watts és Laura Herring megmutatják, hogy milyen is, amikor két nő igazán jól érzi magát együtt.

Bobby Long

Scarlett Johansontól sok remek alakítást láthattunk már. Az egyik legemlékezetesebb mégis az, amikor láthatjuk, hogy a gyönyörű színésznő vonásai hogyan rendeződnek át a gyönyör hatására, majd hogyan simulnak ki az átélt orgazmustól.
Rossz hír, hogy sajnos ez a jelenet végül is nem került bele a filmbe.

A férfiak is eljátszhatják

Bár maga az alkotás, vagyis a Csajozós film nem lett olyan sikeres, azt mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a férfi főhős Adam Campbell felvette a kesztyűt Meg Ryan-nal szemben. Amint azt az előző részben említettük, a Herry és Sally egyik jelenetében Ryan eljátszik egy orgazmust az asztalnál ülve.
Campbell is ezt teszi, bár közel sem annyira a hitelesség, sokkal inkább az abszurd humorosság a lényeg. Mindenesetre a vicces extázis emlékezetes marad mind a nézők, mind pedig a női főhős, Alyson Hannigenn számára.

A zuhany szépségei

Egy újabb nagyon is emlékezetes alakítást láthatunk Sharon Stone-tól a Specialista egyik jelenetében.
Sylvester Stallone próbálja megvédeni a hölgyet, ezért mindent megtesz, többek között elviszi magához, ahol a zuhanyt is kipróbálhatják együtt.

Tabukat döntögetve

Három Oscar díjjal is jutalmazták a 2005-ös alkotást a Brokeback Mountain című mozit. Ez nem véletlen, mivel mindkét főhős, Heath Ledger és Jake Gyllenhall is remek alakítást nyújtottak benne.
Amitől azonban igazán érdekessé vált, az a két meleg cowboy szexjelenete, mely a legtöbb kritikát is kapta a filmben. Tény, hogy az alkotás sikeres lett, és a jelenet a leghíresebb homoszexuális forró képsorrá lett a filmtörténelemben.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást

  Híres szexjelenetek

  Híres szexjelenetek

  Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Híres szexjelenetek 2

  A filmjeik hatalmas sikereket érhetnek el, ha igazán jól kezelik ezt a szexualitás témát. Így születhettek meg az olyan kultikus művek, mint pl. az Elemi ösztön, melyek örökre beírták magukat a filmtörténelembe. Lássunk most néhány alkotást, melyek szexjelenetei felejthetetlenek voltak.

  Harry és Sally – Meg Ryan

  A színésznő remek alakításával kápráztatta el a közönséget, és tette emlékezetessé a Harry és Sally című alkotást 1989-ben. Bizonyára sokan emlékeznek a film legpikánsabb, és legtöbbször ismételt jelenetére, amikor Ryan Billy Crystallnak mutatja meg milyen is az, amikor egy nő igazán „boldog”.
  A jelenet egy étteremben játszódik, ahol az egyik idős asszony csupán annyit fűz hozzá a hallottakhoz: „azt kérem, amit ő kért”.

  A postás mindig kétszer csenget – Jack Nicholson

  Bizonyára sokan emlékeznek a filmre, aminek a címe: A postás mindig kétszer csenget. Az érdekesség ezzel az alkotással kapcsolatban az, hogy bár nagyon sokaknak ismerős a címe, magát a filmet mégis kevesen látták. Amikor 1981-ben bemutatták, hatalmasat bukott, és a későbbiek folyamán sem lett a közönség kedvence.
  Hogy akkor mégis mit keres ebben a felsorolásban? Nos, van egy két perces jelenet, mely annak ellenére, hogy a film nem talált óriási rajongótáborra, mégis sikeresen beírta magát a mozgókép történelmébe. Ez pedig nem más, mint amikor Nicolson a főnöke feleségét, Corát (Jessica Lang) egy hanyag mozdulattal az asztalra fekteti, és felejthetetlenné teszi a film címét.

  Spermafióka

  A film egy Hollywoodban forgatott pornóról szól, melynek főszereplője egy szuperhős. A különleges fegyverrel rendelkező szereplő valószínűleg az egyik legirigyeltebb figura a filmtörténelemben.
  A férfiak cserélnének vele, a nők a lábai előtt hevernek. Ennek oka nem más, mint hogy a fegyver orgazmust idéz elő annál, akire ráfogva elsütik. Természetesen a főhős kénytelen lesz a filmen kívül is használni az eszközt, hogy meggyőzze a környezetét erről – arról.

  Desperado

  A mexikói akciófilm hozta, amit a nézők elvártak tőle. Ez valószínűleg többek között annak is köszönhető, hogy olyan színészek tűnnek fel az alkotásban, mint Salma Hayek, Antonio Banderas vagy éppen az azóta rendezőként tündöklő Quentin Tarantino.
  De persze a szereplők mellett sokat tett hozzá a film népszerűségéhez az igazi, latin temperamentumú szex jelenet, melyben Hayek kisasszony és Banderas esik egymásnak. Érdekesség, hogy ezt a jelenetet részekből kellett összeollózni, mivel a felvétel közben a színésznő rendre elbőgte magát.

  Sharon Stone bugyija

  Igen, ez az a ruhadarab, ami nem szerepel ebben a filmben, illetve egészen pontosan abban a jelenetben nem szerepel, mellyel az Elemi ösztön beleégette magát a férfiak tudatába.
  Amellett, hogy kiguvadó szemekkel, százszor is visszatekerve néztük, ahogyan Stone a keresztbe tett lábait váltja a vallatáson, emlékezetes szexjelenetekben bővelkedik a film, legyen szó arról, amikor a férfi főszereplő Michael Duglas, a barátnőjének esik neki, aki tiltakozik ez ellen, vagy az, amikor a gyilkosság gyanúsítottjával keveredik fülledt erotikájú szex-csatába.

  Jane Fonda a szexszimbólum

  Ki ne emlékezne a mai napig fantasztikus kinézettel büszkélkedő színésznő legendás alakítására, amit az 1968-as Barbarella című alkotásban nyújtott. Fonda rendező férje Roger Vadim jegyzi a filmet, aki itt először csinál feleségéből szexszimbólumot.
  Az is igaz, hogy amellett, hogy egy igazán forró orgazmus-jelenettel ajándékoz meg minket a művésznő, azt a sztriptízt sem felejtjük el, mely szintén hozzájárul az erotikus sci-fi sikeréhez.

  Csajok a csúcson

  A német vígjáték, ahogyan az a címéből is kiderül, fő témájául éppen a nők orgazmusát választotta. Nem is kellet benne csalódnunk, de egy jelenete mindenképpen kitűnik a többi közül.
  Ez pedig nem más, mint amikor az egyik főhős, Diana Amft újraértelmezi a biciklizés lényegét, és új szerepkörrel ruházza fel a nyerget is.

  Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

  Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

   Írj egy hozzászólást