Szerelem / Párkapcsolat / Szex

A férfiak 9 erogén zónája

A nők erogén zónáiról sokat olvashatunk a lapokban, szexuális cikkekben. A férfiak érzékeny testrészei azonban a legtöbb esetben elsikkadnak, vagy kimerülnek 1-2, mindenki számára egyértelmű területben. Pedig ha jó helyre nyúlsz, a reakciókkal is garantáltan elégedett leszel!

Fül

Nem csak azért hozható könnyen izgalomba, mert a test gyakorlatilag teljes idegi térképe megtalálható rajta, hanem azért is, mert az érintés mellett fokozottan reagál a hideg-meleg változására, és a csendes, kéjes nyögésekre is.
Használd a fogaidat a cimpa kényeztetésénél, a nyelvedet és az ajkadat a fülkagyló izgatásánál.

Nyak

Mint a legtöbb erogén zóna esetében a férfiak testén, itt is érvényes az alapszabály, nem szabad nagyon finomkodni.
Ha éppen csak érintesz egy-egy területet, akkor inkább csiklandós lesz a párod. Használd a fogad, és annyira határozottan közeledj, ami még neked is jól esne.

Váll

Minden pasi szereti, ha éreztetik vele, hogy mennyire szexis: ha ezt megteszed, gyakorlatilag bármelyik testrészéből erogén területet varázsolhatsz.
A váll egy viszonylag ritkán érintett terület, így a cirógatásra érzékenyen reagál. Markolj bele erősebben, használd kapaszkodónak, amikor magadhoz szorítod őt.

Hát

Több szempontból is remekül használható terület. Fektesd a párodat a hasára, és a nyelveddel fedezd fel lassan az egész hátát. Elsőre nem tűnik túl izgatónak, de mivel az itteni bőrt sem éri túl sűrűn érintés, biztosan kellemes hatást fog gyakorolni a pasira.
Szex közben nyugodtan, erősebben is megfoghatod, óvatosan karmolhatod a hátát. Egy kis fájdalom direkt izgató, de a bőrt azért hagyd fenn a hátán.

Olvastad már?  Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz: A férfiak bibliája

A test oldalvonala

Amikor ezt a területet érinted, a másiknak egy számára teljesen szokatlan pózt kell felvennie. Nem csak a lágyéka és a feneke válik láthatóvá, de ahhoz, hogy hozzáférj az oldalához, a karját is magasba kell emelnie.
Ezzel tökéletesen kitárulkozik, és átadja magát az élvezetnek. Használd a kezedet és a nyelvedet, de vigyázz, sok esetben ez a terület erősen csiklandós, így a nagyon finom mozdulatok nem feltétlenül lesznek célravezetők.

Has és köldök

Maga a has nem különösebben érzékeny az érintésre, az izgató benne az, hogy egyre és egyre közelebb kerülsz a lényeghez. Éppen ezért lassan haladj a felső részétől egészen az alsónadrág vonaláig, vagy egy egész kicsit még az alá is.
A köldök egy érdekes rész. Óvatosan bánj vele, mert nem mindenki kedveli, ha ezzel a területtel játszanak. A nyelvedet használd nagyon finoman, az erősebb érintés itt kifejezetten kellemetlen lehet.

Pénisz és golyók

Ez az a terület, amit senkinek nem kell bemutatni. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogyha egyből itt kezded a játékot, akkor bizony nagyon rövid menetre számíthatsz.
Ha már eljutottál idáig, akkor először a golyókkal foglalkozz, ezzel még jobban meg tudod őrjíteni a pasidat.

Olvastad már?  Miért fog elhagyni a párod? A csillagjegye hamar elárulja

Fenék

Különösen izgalmas, ugyanakkor különösen érzékeny terület. Óvatosan közeledj hozzá, egyáltalán nem biztos, hogy a párod szereti, ha itt érintik meg.
Azok a férfiak azonban, akik számára ez egy erogén terület, kifejezetten igénylik az érintést, markolást vagy középerős ütéseket.

Combok

Minden oldalról könnyen izgalomba hozható terület. Fontos, hogy a lágyék közelében van, így a feszültség, hogy mikor fogsz végre a lényegre tapintani, folyamatosan fenntartható.
Különösen érzékeny a belsőcomb, mivel itt a legritkább esetben jár idegen kéz, valamint ahhoz, hogy könnyen hozzáférj, a férfinak fel kell tárulkoznia, és ez különösen izgató lehet.

Azt gondoltad, hogy a pasik igazából csak egy helyen hozhatók tűzbe? Úgy gondolod, hogy náluk csak egyféleképpen lehet a lényegre térni? Összegyűjtöttük az összes férfi erogén zónát, hogy még jobb lehess a párod kényeztetésében.

1. Fejbőr

A férfiak imádják nem csupán az előjáték során, de az aktus alatt is a fejbőr gyengéd körkörös masszírozását. Érdemes kipróbálnod, hiszen nem csupán izgató, de görcsoldó hatása is van.

2. Hajvégek és hajtő

A gyengéd cirógatás minden pasit beindít, ugyanis a haj simogatása minden férfi szerint hihetetlen érzéki dolog.

3. Szemöldök

Akár csak végigsimítod, akár csak egy gyengéd csókot lehelsz rá, bizonyára nagy hatással lesz a párodra, mivel a szemöldök alatt található rész nagyon érzékeny, hiszen nagyon vékony alatta a bőr.

4. Fül

Az egyik legerogénebb zóna, hiszen mind a fülcimpa, mind a fülkagyló tele van idegvégződésekkel. A gyengéd masszírozó érintések, valamint a gyengéd csókok és harapások hatására egy férfi sem tud ellenállni neked.
A leginkább a hideg-meleg váltakozása lehet izgató, de bátran légy kreatív, hiszen ez a rész egyenesen össze van kapcsolava az agy vágy zónájával.

5. Ajkak

A vékony bőr hatására ez az egyik legérzékibb terület. Nem hiába elképzelhetetlen a szerelem és a szeretkezés csók nélkül. Légy játékos, simogasd, csókold, harapdáld, vagy ami csak eszedbe jut, hidd el, az eredmény nem marad el. 

6. Nyakpont

A nyaki csakra különösen a japánok szerint a szerelmi vágy egyik kiindulópontja. Gyengéd simogatással biztosan eléred azt, amit szeretnél.
 
Olvastad már?  Ezekből az apró jelekből tudhatod, hogy szerelmes vagy: a pszichológus szerint

A tarkótájék a szexuális energiák egyik központi helye, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy simogatással vagy csókokkal kényeztesd, hiszen ezzel biztosan örömet szerzel a másik számára.

7. Vállövi rész

Fontos, hogy ez a rész minél jobban ellazuljon, hiszen sokak szerint minél lazább ez a rész, annál jobb a szex. Nyugodtan részesítsd profi masszásban, valószínűleg a viszonzás sem marad el.

8. A lapockák közti rész és a gerinc

Simogasd gyengéden ezt a részt, hiszen a számos idegvégződés miatt garantáltan beindítja a szerelmi vágyat. 

9. Oldalvonal

A hónaljtól a csípőig végigvonuló simogatások és csókok rendkívül erotikusak, ezért ne hagyjuk ki ennek a résznek a simogatásást. 

10. Mellbimbó

Bár elsőre meglepőnek tűnik, mégis a legtöbb férfi mellbimbója érzékeny és ugyanolyan örömet okoz a kényeztetése, mint nekünk nőknek.
Sokan ódzkodnak tőle, mivel nem tartják túl férfiasnak, viszont számunkra megér egy próbát. 

11. Hónalj

Mivel a gyengéd bőr alatt számos idegvégződés található, ezek izgatása egyenesen a vágyközpontba sugározza a jeleket, éppen ezért ne feledkezzünk meg erről a területről sem.

13. Felkar belső oldala

Sokak szerint itt folyik a szexuális energia, ezért kár lenne kihagynunk ennek a résznek a kényeztetését.

14. Ujjhegyek

A test energiapályái itt végződnek és a tantra is nagy figyelmet fordít az ujjhegyekre. A szexuális izgalom fokozása érdekében fordítsunk figyelmet erre a területre is.
Az ujjhajlatok simogatásaegyértelmű üzenet a partner felé. Legyünk kreatívak és simogassuk akár kendővel, vagy bármivel, ami eszünkbe jut, a hatás biztos nem marad el.

15. Hascsúcs

A köldök alatt körülbelül egy ujjnyira található pont, sokak szerint a második csakra. A japánok szerint ez a vágyat irányító rész, amely a testi erő központja. Enyhe nyomással és simogatással aktivizálhatjuk ezt a területet.

16. Lágyéktáj

Mivel rengeteg idegvégződés található itt, ezért szinte mindenféle módszer bevethető ennek a résznek az izgatására. A hideg-meleg és a különféle érintsek mind-mind eredményesek lehetnek.

17. Köldök

A kényeztetése igen izgalmas élményt jelenthet. Simogassuk, vagy ha kreatívabbak vagyunk, akár bátran fogyasszunk egy kis gyümölcsöt, vagy csokit a párunk e testrészéről, valószínűleg feledhetetlen élményt jelent majd számára.

18.Hímvessző

A legérzékenyebb pont a férfi testén, amelynek a kényeztetéséről szinte már egész könyvek állnak a rendelkezésünkre.

19. Herék

Rengeteg idegvégződés található rajtuk, azonban itt vigyázzunk a hideg-meleg játékkal, mert könnyen nem várt eredményt okozhat, tehát maradjunk inkább a gyengéd érintéseknél, hiszen azok garantáltan feledhetetlen perceket okoznak majd a partnerünk számára.

20. Farkcsont

Mivel itt található a hormonközpont elég egy gyengéd érintés is, hogy elinduljon a férfi fantáziája, tehát mindenképpen jegezzük meg ezt az erogén zónát.

21. Fenék

A gyengéd csapkodás és egyéb játékok izgalmasabbá tehetik a szerelmi együttlétet, azonban vigyázzunk arra, hogy ne legyen túl durva a játék, hiszen akkor nem biztos, hogy a remélt hatást érjük el.

21. A comb belső oldala

Mivel vékonyabb itt a bőr és általában nem sok érintés éri ezt a területet, ezért nagyon izgató lehet a partner számára.

22. Lábujjak

Kevésbé ismert erogén zónája a férfi testnek, éppen ezért bátran kísérletezzünk. A lábujjak közül leginkább a nagylábujjal való játék válhat a pasink kedvencévé.