Haj / Stílus

5+1 félig leengedett frizura, sikkes hétköznapokra

5+1 félig leengedett frizura, sikkes hétköznapokra

4. Összefogás a fejtetőn

Ha szereted az arcodat teljesen megmutató, feszes és nem kócolódó megoldásokat, fogd fel a hajad felét a fejed tetejére! Ez a megoldás optikailag kicsit hosszítja az arcod, így kerekebb arcforma esetén kifejezetten érdemes kipróbálni – de szinte mindenkinek jól áll. A kis copfot be is tekerheted, így egy sikkes laza kontyot is kialakíthatsz a fejtetődön.

Tipp: ha még különlegesebbé varázsolnád ezt a fazont, szedj ki mindkét oldalról egy-egy tincset és göndörítsd be őket, meglátod, imádni fogod a végeredményt!

 

5. A két kontyos megoldás

Biztosan te is találkoztál már ezzel a hajtrenddel, valószínűleg nyáron, a fesztiválszezonban – de miért ne lehetne ősszel vagy télen is egy kicsit extravagánsabb a megjelenésed?

Csak fogd fel a hajadat két oldalsó kontyba, és engedd le a maradékot, esetleg vasald vagy göndörítsd át – tökéletes és szexi viselet!

Tipp: ha még több időd akad a készülődésre, fond be a két kontyod közötti részt – még jobban feldobja majd a frizurád!

 

+1. A laza összefogás

Nem kell mindig bonyolult és rengeteg időt igénylő fonásokat vagy formázókat alkalmaznod, ha szeretnél látványos, félig leengedett frizurát: csak fogd hátra a hajad egyharmadát és gumizd össze több, kicsi hajgumival, esetleg fonj be egy részt, aztán engedd le a végét – csak kreatívan!

Tipp: ha rövid a hajad, akkor is merj kísérletezni – a hátrafogott, mégis leengedett, kicsi fonásokkal tarkított frizurák elképesztően menők tudnak lenni!

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást