20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

Címlap / Otthon / Dekor / 20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan! / 3. oldal

15. Apró emléktárgyak

Nem akarunk szívtelennek látszani: ami egy cipős dobozba belefér, maradhat. De ha hagyod, hogy az egész lakást beborítsák az emlékbe őrizgetett koncertjegyek, olyan lesz, mintha a saját életed múzeumában élnél.

16. Jegyek, bérletek

Persze, ha egy emlék a legegzotikusabb kirándulásodról, tedd keretbe, és rakd a falra. De egyébként nincs szükséged az elmúlt év összes havi bérletére.

17. Elavult elektronikai berendezések

Egy tartalék telefon maradhat arra az esetre, ha az okos bemondaná az unalmast, de hány nem használt elektronikai cikk hever a fiók mélyén? Ne feledd, hogy ezeket az előírásoknak megfelelően kell a hulladékba helyezned!

18. Fölösleges könyvek

Jó, nem feltétlenül a Háború és béke díszkiadásának kell a kukába mennie, de biztosan a te könyvespolcodat is nyomja néhány olcsó kiadású romantikus regény, vagy elavult és értéktelen szótár. Csak a port fogják – ki velük!

19. Exek holmijai

Annnnnnnyival sokkal jobban fogod érezni magadat utána! Megígérjük! Csak bele egy dobozba, és zsupsz, ki vele! Utána se nézz!

20. Cipők

Ugyanez érvényes a cipőkre is – ha kényelmetlen, ha kifakult, ha kopott az orra vagy ha egyszerűen csak megvetted, de sosem hordtad semmihez, szabadulj meg tőle! Ha még hordhatóak, itt is gondolj az adományozásra!

+1. Régi ágyneműk

Ha foltosak, elhasználódtak, vagy csak nem szeretsz már bennük aludni, egy menhelyen még mindig jó szolgálatot tehetnek. Nálad viszont csak a helyet foglalják.

Oldalak: 1 2 3

»

3 hozzászólás

 • Orbán Eszter
  2021.03.08., 20:38

  Ostoba egy cikk.

  Válasz
 • Anon
  2021.04.07., 00:12

  Mindenesetre kicsit mexaladt benne az “oké.”

  Válasz
  • Bien.hu
   2021.04.07., 11:07

   Oké, javítottuk 🙂 Köszi az észrevételt!

   Válasz

Írj egy hozzászólást