20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan!

Címlap / Otthon / Dekor / 20+1 felesleges kacat az otthonodban: szabadulj meg tőlük villámgyorsan! / 2. oldal

8. Fölösleges konyhai holmik

Megannyi kanál, tányér, edény, és robotgépek, amiket sosem használtál. Lehet, hogy valaki másnak jól jönnek. Lehet, hogy teljesen használhatatlanok. A lényeg, hogy ne nálad foglalják a helyet.

9. Kozmetikumok

Ha a szavatosságuk lejár, nem csak a minőségük romlik, ártalmasak is lehetnek, ezért semmiképpen sem érdemes megtartani őket. Bárhogy fáj is, ideje búcsút venni tőlük.

10. Nem hordott ruhák

Ha legalább egy éve nem volt rajtad, nem is fog hiányozni.

Amit lehet, adományozz el, ami már nem hordható, az is jól jöhet esetleg állatmenhelyeknek – kérdezd meg, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit!

11. Régi élelmiszer

Lejárt szavatosságú konzervek, romlott liszt – ha egy picit nem figyelsz, a te konyhapultodban is eluralkodik a káosz. A nagytakarítás során érdemes átnézni mindent, és pótolni, ami kidobásra szorul.

12. Tollak

Hányszor volt, hogy valamit gyorsan le akartál írni, de ahány toll akadt a kezedbe, egy sem fogott? Akkor meg miért őrizgeted őket? Ne tedd őket vissza, hogy a helyet foglalják!

13. Régi papírok

Oké, a lakásbiztosítás meg az érettségi bizonyítványod maradhat, de miért őrizgeted azt a blokkot egy három évvel ezelőtti nagybevásárlásról? Dobd ki, ami nem kell, hogy később megtaláld azt, ami igen!

14. Papírdobozok

Ha valamit újat veszel, érthető, hogy egy darabig megtartod a dobozt. De azért nem kell összeköltöznötök! Alakíts pofás kis tárolót abból, amiből tudsz, a többinek irány a papírgyűjtő!

Oldalak: 1 2 3

»

3 hozzászólás

 • Orbán Eszter
  2021.03.08., 20:38

  Ostoba egy cikk.

  Válasz
 • Anon
  2021.04.07., 00:12

  Mindenesetre kicsit mexaladt benne az “oké.”

  Válasz
  • Bien.hu
   2021.04.07., 11:07

   Oké, javítottuk 🙂 Köszi az észrevételt!

   Válasz

Írj egy hozzászólást