Ezeket viseld a hajadban nyáron – A kedvenc nyári frizura-kiegészítőink

Ezeket viseld a hajadban nyáron – A kedvenc nyári frizura-kiegészítőink

Címlap / Stílus / Divat / Ezeket viseld a hajadban nyáron – A kedvenc nyári frizura-kiegészítőink

Nyáron néha praktikussági okokból, néha pedig csupán az esztétikum kedvéért érdemes a frizuránkat feldobni egy kiegészítővel. Összegyűjtöttünk néhány remek megoldást a kedvenceinkkel – kendőkkel, kalapokkal, virágokkal és hajpántokkal –, hogy te is meseszép frizurát készíthess magadnak ezekkel a kellékekkel!

Kendő

A kendő igazán jó szolgálatot tehet a nagy melegben, hiszen védi a fejünket a közvetlen napsugárzástól, így kisebb a kockázata az igazán kellemetlen tünetekkel járó napszúrásnak is.

Turbánként viselve egy szép, mintás kendőt nem csak védve leszel a naptól, de nagyon trendi is. A színes kendő mellé mindenképpen válassz egyszerűbb ruhát, egyszínű, lenge darabokat.

A kendőt hordhatod úgy is, hogy csak egy fejpántot készítesz belőle, amellyel a feltűzött hajadat keretezed, a sál végét pedig hagyod lelógni. A napszemüveg szinte kötelező kiegészítője ennek a frizurának!

Nagyon menő hajviselet a konty is, amelybe kendőt fűznek, vagy amely köré egy vékonyabb kendőt csavarnak: a színes sálak igazán nyáriassá teszik a frizurádat, és nem engedik szétcsúszni sem a kontyodat.

Virágok

Legyen hosszabb, rövidebb, kibontott vagy feltűzött a hajad, a virágok igazán fel tudják dobni és nőiessé varázsolni a frizurádat.

Ha hosszabb a hajad, akkor tegyél bele egy-két fonatot, vagy egy félkontyot, és ezt dobd fel virágokkal – igazi bohém, hippies hajviseleted lehet ezzel a megoldással.

A hosszú és félhosszú, enyhén hullámos hajban nagyon jól mutat, ha hátra beletűzöl néhány színes virágot: akár a hétköznapokban, akár egy fesztiválon is remek viselet lesz.

A virágokból készült félkoszorúk a nagyobb fonatokat, kontyokat, feltűzött hajat tudják igazán látványossá tenni, mintha egy virágokból készült koronát viselnél!

Hajpántok

A hajpánt minden évszakban viselhető kiegészítő, de minden szezonnak megvannak a maga darabjai.

Nyáron az indián hatású, a vékony, apró mintás hajpántok a legszebbek, és természetesen a csillogó, arany verziók, ha fesztiválozni indulnál.

Ha a bohém stílust és a természetes dolgokat részesíted előnyben, akár magadnak is fonhatsz egy hajpántot, amelyet feldobhatsz tollakkal, gyöngyökkel, vagy akár rojtokkal is.

A rozéarany még idén is népszerű szín, egy hasonló, apró virágmintás hajpánt a sötétebb és világosabb hajban is nagyon jól mutat.

A mi kedvenc nyári hajpántjaink azok a statement verziók, amelyeken kristályok vannak – királynői hajdíszek, amikkel minden egyszerű öltözetet fel lehet dobni.

Kalap

Akárcsak a kendők, a kalapok is igazán praktikus nyári viseletek, melyek megóvnak a napégéstől, a napszúrástól.

A kalapokat hordhatod kibontott, copfba kötött, fonott vagy kontyos frizurával is, csak a megfelelő méretet kell választanod belőlük.

Egy kisebb kalap igazán jól mutat a feltűzött hajjal, a kiengedett, laza hullámos frizurát pedig nagyobb szalmakalappal tudod feldobni.

A kalap mellé jól mutat a napszemüveg is, így amellett, hogy védve van a szemed is, még nagyon trendi is lehetsz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást