Divat / Esküvő / Stílus / Szerelem

Ez az eljegyzési gyűrű a legnépszerűbb most a világon

Ez az eljegyzési gyűrű a legnépszerűbb most a világon

A harmadik lett Miley Cyrus pasziánsz-vágású gyémánttal díszített gyűrűje. Hailey Bieber ovális gyémántgyűrűjével és Beyoncé 18 karátos smaragd vágott gyémántjával pedig éppen befért a legnépszerűbb ötbe.

 

Mi számít még?

A Natural Diamond Council megbízásából készült tanulmányból kiderült, hogy a színtelen fehér gyémántok kiállták az idő próbáját. A válaszadók több mint kétharmada gondolta úgy, hogy ez a tökéletes szín.

A tisztaságot (38 százalék) tartják az eljegyzési gyémántok legfontosabb tulajdonságának. Ezt követi a beállítás (36 százalék) és az egyediség (27 százalék). Ami a méretet illeti, az ideálisnak a 2,2 karátos követ találták a megkérdezettek. A legnépszerűbb formák pedig a gyémánt vágás vagy a kerek alakzat.

Lisa Levinson, a Natural Diamond Council munkatársa elmondta: „Kate Middleton gyűrűje azonnal felismerhető a lenyűgöző fehér gyémántokkal, amelyek ellentétesek a zafír erős kék színével. A tanulmányban a kék szín a második volt – amelyet csak a előzőtt meg –, mint az eljegyzési gyűrű kövének legnépszerűbb árnyalata. A rózsaszín gyémántoknak – amelyek a lista harmadik helyére kerültek – szintén most van itt a pillanata a közelmúltban bezárt argyle-i gyémántbánya miatt, amely a világ 90 százalékának rózsaszín gyémántja volt. A rózsaszín gyémánt rendkívül ritka” – tette hozzá.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást