10 elbűvölő ruha szilveszterre – lelőhelyekkel

10 elbűvölő ruha szilveszterre – lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / 10 elbűvölő ruha szilveszterre – lelőhelyekkel

Te már tudod, mit fogsz viselni az év legkülönlegesebb estéjén? Kevés alkalom van, amikor olyan izgalmas és elegáns ruhákat viselhetünk, mint az év utolsó napján, ezért érdemes beszerezni egy nem mindennapi darabot, amiben egész éjjel a buli királynőjének érezheted magadat!

Amiben nem lehet nem észrevenni

A bársony az idei szezon egyik kedvence, finom és elegáns anyag – mintha csak az olyan különleges alkalmakra találták volna ki, mint a szilveszter éjszaka.

Ez a piros darab garantáltan rád irányítja a tekinteteket, a diszkrét csillogás pedig minden buli legragyogóbb vendégévé tesz majd.

Elegáns és mégis merész

Ha olyan ruhát keresel, amelyet akár egy komolyabb rendezvényen is viselhetsz, mégis van benne egy kis csavar, merészség és játékosság, akkor tökéletes választás lehet ez a kis koktélruha.

Szemből nézve egy egyszerű kis feketének tűnik, hátul viszont a keresztezett pántok és a rajtuk lévő csillogó kövek egy csipet fűszert adnak a kötelező alapdarabhoz: játékos, szexi, mégis diszkrét alkalmi viselet.

Klasszikus és feltűnő

A piros és fekete klasszikus párosításával egyszerűen nem lehet mellélőni, évtizedek óta jól bevált viselet.

A fekete, testhez simuló szoknyát a piros, csipkés felsőrész teszi merésszé és szexivé, a különleges, öves megoldás pedig homokóra alkatot varázsol, így ebben a ruhában úgy érezheted magadat, mint egy filmsztár.

Ünnepi flitterek

Kevés alkalom van az évben, amikor csillogó, vibráló, irizáló ruhákat hordhatunk, de a szilveszter éjszakája pontosan ilyen.

Miért ne használnád ki a lehetőséget?

Ez a flitterekkel kirakott mini egy egyszerű magassarkúval szexi és feltűnő darab, rózsaarany színével pedig ott a helye 2018 kedvencei között.

Felébreszti a fantáziát

Ha jobban szereted a klasszikus darabokat, de fontos számodra, hogy a ruhád egy kis játékosságot is mutasson, anélkül, hogy túlságosan tolakodóvá válna, akkor egy átlátszó csíkokkal díszített kis fekete ruha tökéletes választás lehet.

Nem láttat túl sokat, inkább csak sejtet, mégis beindítja a fantáziát, így ha elég önbizalommal viseled, egy ilyen darab akár egy mélyen dekoltált mininél is izgalmasabb lehet.

Gyönyörű rétegek

2018 egyik nagy kedvence volt a többrétegű ruha, amelynél egy átlátszó, tüllszerű felső réteg tette még izgalmasabbá az alatta rejlő darabot.

Ez a fazon így az év búcsúztatására is méltó lehet, főleg, ha egy ilyen részletgazdag darabot választasz.

A lágy tüll, a finom csipke és az elegáns empire fazon egyszerre teszik szexissé és elegánssá ezt a ruhát, ráadásul már messziről látszik róla, hogy egy igazán különleges darabról van szó, amit valaki olyan visel, aki pontosan ismeri a high fashion trendjeit.

Bájos és nőies

Szilveszterkor sokan viselnek klasszikus feketét, de ha te inkább egy vidámabb, nőies, mégis bájos és játékos darabbal búcsúztatnád az évet, akkor ez a finom anyagú, halvány rózsaszín ruha biztosan tetszeni fog.

Tökéletes választás akkor is, ha azt szeretnéd, hogy inkább a sminked vagy a csillogó ékszereid domináljanak, és egy olyan ruhát keresel, ami ezeket nem elnyomja, hanem elegánsan támogatja majd egész éjszaka.

Az örök klasszikus csillogás

Egy spagettipántos, mélyen dekoltált, testre simuló és csillogó ruha gyakorlatilag bármikor, bármelyik év szilveszterében megállná a helyét, és éppen ezért szeretjük annyira.

Kortalan, mégis fiatalos, mindig modern és akkor sem lesz kínos, ha 15 év múlva nézed meg a 2018-as év szilveszterén készült képeket.

Elég hozzá egy szolid smink némi highlighterrel, egy magas sarkú cipő, és már készen is vagy: ez a ruha önmagáért beszél!

Vagány bőr darab

Ha nem szokványos ruhát keresel, akkor idén válassz valami merészet: a klasszikus „kis fekete” félvállas, ráadásul bőrből készült változata olyan darab, amitől biztosan leesik mindenkinek az álla, aki csak meglátja.

A pánton lévő különleges, arany színű csat teszi igazán alkalmivá ezt a kis ruhát, ami kétségtelenül nem való mindenkinek, de aki hordani tudja, az igazi bombázó lesz benne!

Az alakodra simulva

A dekoratív gyűrődések, az alakodra simuló, finom anyag és persze a különleges dekoltázs az, ami ezt a fazont gyakorlatilag minden alkaton vonzóvá teszi.

Ott emel ki, ahol arra szükséged van, finom csillogásával pedig rád vonja a tekinteteket, mégsem válik közönségessé, hiszen leheletkönnyű anyaga egyszerre elegánssá is teszi.

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!