Mérleg férfiak a szerelemben

Mérleg férfiak a szerelemben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mérleg férfiak a szerelemben

Vajon tényleg mindig mérlegelnek a mérlegek és tényleg olyan nehezen kötelezik el magukat bármi vagy bárki mellett? Lássuk, hogy hogyan szerepelnek a mérleg férfiak a szerelemben!

Stílus

A mérleg férfiak kiváló stílusérzékkel rendelkeznek, amellyel a legtöbb nőt hamar leveszik a lábukról. Kellemes társalgók, jó humorúak, nem utolsó sorban pedig mindig megtalálják azt az udvarlási formát, amit a másik hallani szeretne.
Nem véletlen, hogy ha egy mérleg férfi udvarolni kezd, akkor annak nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen ellenállni.

Megjelenés

A férfi mérlegek kiváló stílusérzéke a megjelenésükben is megmutatkozik. Általában nem jellemző rájuk a kirívó, feltűnő öltözködési mód, de az elegancia és a minőség szempontjából mindig élen járnak.
Ráadásul tökéletesen tisztában vannak saját erősségeikkel és gyengeségeikkel, ami sokat segít kiválasztani a nekik legjobban álló darabokat.

Központban

A mérleg férfiak szeretne humorukkal, sziporkázó stílusukkal a középpontba kerülni, ami a nők többségének nagyon imponál. Ezek a férfiak ráadásul megkülönböztetett figyelemmel vannak szerelmük tárgya iránt is, így egy mérleg férfi mellett annak párja is a figyelem központjába kerül.
A népszerű, stílusos és humoros mérlegek ezért általában sikeres udvarlók, akikre felnéznek a nők.

Vonzerő

A mérleg férfiaknak páratlan a vonzerejük. Társaságban kivirulnak, aktívak és szórakoztatóak, még otthon melegséget és harmóniát teremtenek. Ezzel olyan egyensúlyt teremtenek, amely nagyon vonzó minden nő számára.
Ezért van, hogy egy mérleg férfit nehezen enged el egy nő, és valószínűleg egész életében őt fogja kicsit keresni a következő férfiakban is.

Szenvedély

A mérleg a higgadtsága és a harmóniára való törekvése miatt néha kicsit szolidnak, kevéssé szenvedélyesnek tud tűnni a nők szemében.
Ez azonban nem igaz a valóságban, mivel a mérlegek nagyon szenvedélyes és kitartó szeretők: látványosan és hevesen szeretik a párjukat, akiknek hamar elmúlnak a kezdeti kételyei a másik szenvedélyével kapcsolatban.

Tenyerén hordoz

A mérlegek ideális férfiak a legtöbb nő számára: nem csak racionális gondolkodásuk és józaneszük miatt, és nem is kizárólag azért, mert a harmóniára és a meghitt családi életre törekednek.
Igazi vonzerejük abban áll, hogy a nőket a kapcsolat végéig a tenyerükön hordozzák: dicsérik szépségét és hangot adnak szerelmüknek – akár nagyobb társaságban is.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!