Ilyen vagy, ha Vízöntő vagy – A Vízöntő jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Vízöntő vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Önfejű Kép forrása: emilysoto.deviantart.com

Már kisgyermekként is makacs és akaratos voltál, mindig a saját fejed után mentél; elvártad, hogy a dolgok úgy történjenek körülötted, ahogy azt te elképzelted.

Környezeted meg volt róla győződve, hogy felnőve csakis filmrendező, vagy egy nagyvállalat vezérigazgatója válhat majd belőled.

A saját akaratod érvényesítésére való törekvés felnőttkori énedre is erősen jellemző.

Vallod, hogy mindenkinek lehet véleménye, de jó döntéseket kizárólag te hozhatsz.

 

Lázadó Kép forrása: hungertv.com

Nem szereted a kötöttségeket, az alárendelt szerepet pedig pláne nem neked találták ki.

A „főnök kedvence”-címért teljesen esélytelenül indulnál – amikor csak teheted, megkérdőjelezed felettesed döntéseit, és bizony még az is előfordul, hogy egyenesen felül is bírálod azokat.

Az eredetiség fontos, ám ha túlzásba viszed a dolgokat, könnyen áteshetsz a ló túloldalára, és egyszer csak azon kapod magad, hogy környezeted nemcsak az örök lázadót látja benned, de még a különc-kategóriába is besorolást nyersz.

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!