Az álmok üzenete: vedd komolyan a következő jeleket!

Az álmok üzenete: vedd komolyan a következő jeleket!

Címlap / Életmód / Lélek / Az álmok üzenete: vedd komolyan a következő jeleket! / 2. oldal

Rémálmok

Már biztos te is tapasztaltad, hogy mennyire kimerítő a test számára egy rémálmokkal teli éjszaka és utána mennyire félsz a következő éjszakától. Ezt okozhatja egy horror film, egy traumatikus élmény, igaziból bármi, amitől rettegsz, de akár mentális betegségek előjele is lehet.

Ha azt tapasztalod, hogy hónapok, esetleg évek elteltével sem szabadulsz ezektől az álmoktól, akkor azt tanácsoljuk, hogy keress fel egy hozzáértő szakembert, aki majd segít neked.

Jelző álmok

Talán már veled is előfordult, hogy egy bizonyos eseményt annyira intenzíven éltél meg álmodban, hogy az a későbbi cselekedeteidre is hatással volt.

Képzeld, több ember számolt be arról, hogy a World Trade Center katasztrófa előtti éjszakán baljós álmuk volt, nem tudták megmagyarázni, viszont hittek a megérzésüknek, ezért otthon maradtak. Nem kell minden álmodat a részletekig kielemezni, de figyelj arra, ha éppen jelezni próbálnak neked.

Erotikus álmok

Álmaid megmutatják igazi vágyaidat, gátlásaidat, abban az állapotban nem tudsz magadnak hazudni. Éppen ezért sokan tartanak az erotikus álmoktól, mivel talán olyan érzésekkel szembesülnek, ami szokatlan, vagy fájó lehet számukra. Esetlegesen rájönnek, hogy igaziból milyen kapcsolatra lenne szükségük a jelenlegi helyett.

Az erotikus álmaid megfejtésére is szánj időt, mert ezek megmutatják, hogy valójában mit vársz egy párkapcsolattól.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást