Adaline varázslatos élete – filmelőzetes hivatalos szinkronnal

Adaline varázslatos élete – filmelőzetes hivatalos szinkronnal

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Adaline varázslatos élete – filmelőzetes hivatalos szinkronnal

Hogy mennyire varázslatos az az időutazás, amibe főhősnőnk Adaline akaratán kívül kerül, nem tudom. De biztosan nem lehet rossz örökre 29 évesnek maradni. Csak épp, mint mindenért, ezért is nagy árat kell fizetni. 

Adaline még a XX. században szenved szörnyű balesetet. Túléli, de az élete örökre megváltozik. Számára megáll az idő. Ezt a titkot pedig őriznie kell, miközben a saját lánya nagymama korúvá érik mellette.

Mindenki vágyik az örök fiatalság titkára, ám ha ezért cserébe magányra, menekülésre, bujkálásra ítéltettünk, már egyáltalán nem olyan kecsegtető a lehetőség.  És mi történik akkor, ha minden törekvésünk ellenére utolér bennünket a végzetünk? Ha hirtelen előbukkan valaki a múltból, de a jelenben is megérint valami?  Létezhet kiút az ördögi körből? 

Blake Lively komoly lehetőséget kapott Adaline karakterével, sokféle arcát mutathatja meg. Harrison Ford neve pedig garancia lehet a sikerre. A film fiatal rendezője,Lee Toland Krieger ezzel a mozival nagyot ugorhat a képzeletbeli ranglétrán, mely a legjobb hollywoodi rendezők közé vezet. 

A film témája viszonylag gyakori, most mégis új megközelítésben utazhatunk az időben. Adaline nem kérte, mégis megtörtént vele a csoda. De mi lesz ezután? Hogyan lehet ilyen múlttal a jövőbe tekinteni?

Izgalmas, lebilincselő, elgondolkodtató filmnek ígérkezik az Adaline varázslatos élete; kíváncsian várjuk, a készítők élnek-e a benne rejlő lehetőségekkel. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást