A Golden Globe legjobban és legrosszabban öltözött sztárjai

A Golden Globe legjobban és legrosszabban öltözött sztárjai

Címlap / Stílus / Divat / A Golden Globe legjobban és legrosszabban öltözött sztárjai

A 2011-es Golden Globe díjátadón parádés ruhákban tündököltek a sztárok. Lássuk a legjobban és legrosszabban öltözötteket!

Legjobb: Olivia Wilde

A „House” sztárja szinte sugárzik ebből a váll nélküli márkiné ruhából, amelynek káprázatos aranyflitterei csodálatosan mutatnak a csokoládébarna tüllön.
Tetszik a ruha és az ékszerek, de frizurának talán egy konty jobb választás lett volna.

Legrosszabb: Michelle Williams

Az elegáns hippiöltözet most nem jött be. A „Blue Valentine” film sztárja egy virágzó Valentino ruhában jelent meg, de a semleges színű anyag talán túl kerti-party hangulatú, nem elég golden-globos.

Legjobb: Anne Hathaway

A „Love and Other Drugs” film sztárja az egyik legjobban öltözött színésznő volt a Golden Globe 2011-en.
Ez a lenyűgöző Armani ruha modern, illedelmes, hosszú ujjú és magas nyakú. Egy igazán filmsztárhoz illő öltözet, ragyogó flitterekkel.

Legrosszabb: Sandra Bullock

Lehangolóan festett hosszú frufrus frizurájával a sikeres színésznő. A halványrózsaszín Jenny Packham ruha pedig még jobban elhalványította szépségét, nagy kár…

Legjobb: Carrie Underwood

A legjobb betétdalra nominalizált énekesnő a hollywoodi báj megtestesítője ebben a flitteres Badgley Mischka ruhában. Káprázatosan mutatott, tökéletes ékszer és frizuraválasztással – bebizonyította sztár-státuszát a vörösszőnyegen is.

Legrosszabb: Julianne Moore

A pink Lanvin ruhában úgy fest, mintha egy kiégett színésznő lenne, olcsó ruhában. A féloldalas ruha puffja szinte elnyeli a nyakáncot, és csípőben levő hatalmas gyűrődések messziről ordítanak. 

Legrosszabb: Helena Bonham Carter

A szétzilált haj mellett a Vivienne Westwood tépett-stílusú ruha és az össze nem illő cipő nevetséges választás. Azért köszönettel tartozunk, hogy megjelenésével érdekes színfoltja volt a Golden Globe díjátadónak.

Legjobb: Emma Stone

Az „Easy A” sztárja nemrég megszőkült a közelgő Pókember-ben való szerepe miatt. Csodálatosan illik hozzá az üde Calvin Klein barackszínű ruha, melynek rövid ujja és magas nyaka kihangsúlyozza a lány tökéletes vékony alkatát.

Legjobb: Eva Longora

Ebben a klasszikus Zac Posen ruhában a Született feleségek sztárja megtalálta az ideális estélyi viseletet. A ruha különlegessége az uszály és a sikkes öv.

Legrosszabb: Jennifer Love Hewitt

A jégkirálynőnek öltözött színésznő egy halványkák Romona Caveza ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, frizuraként pedig egy hatalmas kontyot választott.
Az egyetlen szín, ami kitűnt ebből a halványságból, a színésznő élénk-narancs bőrárnyalata volt. A sztár helyében egy melegebb vagy egy sötétebb árnyalatú ruhát választottunk volna, ami kiemeli tüzes egyéniségét.

Legrosszabb: Natalie Portman

Elismerés illeti a színésznőt a „Fekete Hattyú”-ban való szerepléséért és az úton levő babájáért. De nem siklodhatunk el amellett a hatalmas rózsa felett, amelyet a Viktor&Rolf csodálatos selyemruhához vásárolt.
Ezzel a ruha lélektelenné vált, bár szó-mi-szó eltereli a figyelmet a kerekedő pocakról.

Legjobb: Angelina Jolie

Csillogó smaragdzöld Versace ruhájában, könnyed uszályával és hattyúalkatával Angelina újra elbűvölő volt. De Brad Pitt sem halványította felesége szépségét.

Legrosszabb: Leighton Meester

A sztár szívesen próbál ki új dolgokat, bevállalós ruhaválasztás terén is, de ez a Burberry Prorsum színtelen ruha rossz választás volt.
A visszafogottsága és hosszú ujja mellett, legalább a szoknyarész felsliccelése lehetett volna merészebb.

Legrosszabb:Halle Berry

Nehéz bármilyen negatív megjegyzést mondani egy olyan tökéletes szépségre, mint Halle Berry, de a Nina Ricci ruha mégis szó szerint „kevés” volt számunkra.
A miniruha rossz választás egy Golden Globe estére, szerencsére a fátyolos uszály kicsit javított az estélyi megjelenésen.

Legjobb: Catherine Zeta-Jones

Egy elképesztő smaragdzöld Monique Lhuillier vállnélküli ruhában jelent meg, de legjobb kiegészítője mégis Michael Douglas volt.
Szerencsére férje egészséges és jó hangulatban volt, izgalommal fogadta mindenki a boldog sztár-párt.

Legrosszabb: Jennifer Lopez

Az „American Idol” egyik legújabb bírája Jennifer Lopez, kicsit túl szigorú és öreges öltözetet választott.
A világos Zuhair Murad ruha ragyogó választás lenne a vörös szőnyegre, de az átlátszó bolero és szoros konty idős hölgy benyomását kelti. Egy lazább frizura és a csodálatos dekoltázsú ruha bolero nélkül fiatalos és szexy választás lett volna.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!