Filmajánló: A szállító – Örökség

Filmajánló: A szállító – Örökség

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Filmajánló: A szállító – Örökség

Teljesítsd a megbízást, nincsenek nevek, és ne nyúlj a csomaghoz. A szállító az autós akciófilmek rajongóinak körében amolyan kultfilmmé vált, és a kőbe vésett három szabályt biztosan mindenki ismeri. Legújabb részében azonban minden borul, hiszen a tét ezúttal mindennél nagyobb, az ügy pedig személyes.

Frank Martin (Ed Skrein) a legjobban képzett szállító, akit pénzért csak találni lehet. Amikor a ravasz femme fatale, Anna, és három gyönyörű társa felbérli, gyorsan rájön, hogy átverték. Anna és csapata elrabolták apját (Ray Stevenson), ezzel kényszerítve Franket arra, hogy segítsen leszámolni a kegyetlen orosz emberkereskedőkkel.

Mivel a bosszú vezérli, megszegi a szabályokat, és semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy megmentse apját. Az idő azonban szorít, hiszen mindössze 12 óra áll a rendelkezésére, így kétség sem fér ahhoz, hogy Martin ezúttal is tövig tapossa majd a gázpedált.

Forrás: thetransporterrefueled.com, Big Bang Media

Az előzetes alapján az új részben alaposan kihasználják a technikai újdonságokat, és a vagány zenére pörgő szuperfényes autók láttán garantált a gyomorliftezős élmény. Meg kell hagyni, a rendező semmit sem bízott a véletlenre – Anna (Loan Chabanol) és csapata még a gyönyörű autók mellett is biztosan elterelik majd egy kicsit a férfi nézők figyelmét, de Ed Skrein is igazi “eyecandy” választás volt.

A szállító új része az eddigiek alapján kihagyhatatlan lesz azoknak, akik szeretik a hasonló kaliberű filmeket, de azok körében is nagy sikere lehet, akik nem az izomagyú, darálós főhőssel machináló mozikat szeretik, hanem olyan filmélményt keresnek, ahol tényleg lehet szorítani a vagány, sportos, rosszfiús, de éles eszű, jó humorú főszereplőnek.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!