44. gyermek – filmelőzetes hivatalos magyar szinkronnal

44. gyermek – filmelőzetes hivatalos magyar szinkronnal

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 44. gyermek – filmelőzetes hivatalos magyar szinkronnal

Amikor a félelem egy egész népet elhallgattat, egy embernek kell kimondania az igazat! Sztálini Szovjetunió, 1953. A hivatalos adatok szerint a birodalmában nincs bűnözés. Előkerül azonban egy kisfiú szörnyen megcsonkított holtteste. 

Ridley Scott producer az idősebb generáció közül Gary Oldmannek (Mikhail Nesterov tábornok) és Vincent Casselnek (Major Kuzmin), a fiatalabb kedvencek közül pedig Tom Hardynak (Leo Dimitrov) és az egykori tetovált lánynak, Noomi Rapace-nak (Raisa Demidov ) is adott lehetőséget.  

Amikor Moszkvában, a vasúti sínek mellett megtalálják egy kisfiú holttestét a film főhőse Leo Dimitrov az MGB nyomozója csodálkozva hallja, hogy a család szerint nem gázolás, hanem gyilkosság történt.

Eleinte engedelmeskedik feletteseinek, eltussolná az ügyet, de addig növekszik benne a kétely, míg végül száműzik egyszerű közrendőrnek. De itt is megismétlődik egy hasonló bűntény, amelyet a fővárosban segített eltitkolni.

Újabb gyermeket gyilkoltak és csonkítottak meg. Felségével együtt mindent kockára tesznek, hogy a vérengző fenevadat megállítsák – még ha ezzel az Állam ellenségeivé is válnak. Ráadásul a holtak száma egyre csak szaporodik…

Tom Rob Smith által jegyzett könyv szolgált a forgatókönyv alapjául. Letehetetlen, izgalmas és egyben korhű olvasmány, ahogy a film is, az egyén küzdelmét példázza az elnyomó rendszer ellen

Aki kíváncsi a sötét szovjet korszakra, az ne hagyja ki a 44. gyermeket, hiszen kevés hasonló időszakban és helyszínen játszódó mozit láthatunk. 

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!