Mintha eső simogatna – ilyen a Croma Select zuhanyfej

Mintha eső simogatna – ilyen a Croma Select zuhanyfej

Címlap / Stílus / Test / Mintha eső simogatna – ilyen a Croma Select zuhanyfej

Amikor ébredés után, vagy épp egy fárasztó napot követően tusolni indul az ember, talán eszébe sem jut, mennyire meghatározza az élményt a zuhanyfej minősége. Az általunk kipróbált Hansgrohe Croma Select egészen másfajta, sokkal kellemesebb tapasztalatot nyújt, ráadásul még vizet is spórolhatunk vele.

Kíváncsiak voltunk, hogy a „Rain” vízsugár technológiás, mindössze percenkénti 9 literes maximális átfolyási sebességetígérő, kiöblíthető szűrős termék valóban beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. 

Az üzembe helyezés szerencsére játszi könnyedséggel megtörtént, hiszen a Croma Select zuhanyfejhez szakmai ismeretek nélkül is érthető szerelési útmutatót mellékeltek.

Noha a Rain technológia rejtélyesen hangzik – főleg, mivel nehéz elképzelni, hogy egy zuhany valóban esőszerű élményt nyújtson –, igazából a bőrt kellemesen simogató, mégis hatékonyan tisztító megoldásról van szó, tehát a vízsugár éppen jó.

Az első használat alkalmával nagyon figyeltünk, hogy jelentkezik-e bármilyen szintű szivárgás, de szerencsére sem akkor, sem később nem tapasztaltunk ilyet. A kézizuhanyból olyan halkan áramlik ki a víz, hogy akár a relaxációt is lehetővé teszi.

Miután a fürdőszoba az egyik leggyakoribb takarítást igénylő helyiség, fontos számunkra, hogy a zuhanyfej ne színeződjön el, illetve könnyen tisztítható legyen.

A hagyományos termékeknél ez sajnos sarkalatos pont, így a háziasszonyoknak bele kell nyugodniuk, hogy a zuhanyfej heti több áttörlést igényel.

A Croma Select-nél többhetes állandó használat mellett sem jelentkezett elszíneződés, és hamar kiderült, hogy roppant egyszerű tisztítani.

Az egyetlen „negatívum”, hogy amióta felszereltük, még gyakrabban támad kedvünk zuhanyozni

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!